Aktywne Wpisy
BrainG +561
Ktoś potrafi wytłumaczyć dlaczego ebook jest droższy niż książka w fizycznej oprawie? To nie miało być tak, że jak nie trzeba będzie drukować i magazynować to będzie taniej?
#czytajzwykopem #ksiazki #czytanie
#czytajzwykopem #ksiazki #czytanie

Caracas +215
Mój kolega od kilku dobrych lat prowadzi 3 pizzerie / i inne szybkie dania nad morzem otwarte tylko w sezonie. W tym roku turyści trochę mocniej trzymają się za portfele więc jest ich faktycznie wszędzie mniej w restauracjach.
Znajomy stratny oczywiście być nie może i nie ma tu o tym w ogóle mowy. Wpadł na pomysł i wymieszał oliwę z najtańszym olejem do smażenia i podaje to normalnie jako oliwę wymieszane w
Znajomy stratny oczywiście być nie może i nie ma tu o tym w ogóle mowy. Wpadł na pomysł i wymieszał oliwę z najtańszym olejem do smażenia i podaje to normalnie jako oliwę wymieszane w

Ja dzisiaj jadąc rowerem trafiłem na ciekawy duży plac (głównie udeptana trawka etc... twarde podłoże) bardzo blisko starego miasta. Stoi tam trochę aut, ale sporo jeszcze wolnych miejsc było. Jest to jakieś 5-10 minut pieszo do ulicy długiej. Nie widziałem tam żadnych parkometrów, czyli chyba postój za free. (auta też nie miały bilecików za szybą)
Poza tym miejscem za darmo staniemy przy motławie obok przystani i stacji paliw lotos dla jachtów przy ulicy Sienna Grobla oraz zupełnie w innym miejscu (o ile się nie mylę) to obok klubu 100cznia.
* załączam mapkę, gdzie zaznaczyłem znaleziony parking.
#gdansk
@WOiOwnik
@januszztrojmiasta
Zrobiłem foto dzisiaj :)
https://goo.gl/maps/Epq4tbXAgvgmTMUZA