Wpis z mikrobloga

Dawno nie było a wiele osób prosiło na priv tak więc aktualna topka najczęściej ogrywanych pozycji na konsolach s0ny.
W sumie od ostatniej aktualizacji niewiele się zmieniło, posiadacze plejstejsz0 wciąż zawzięcie ogrywają głównie gry ekskluzywne jak Fifa, Fortnite czy GTA V ( ͡° ͜ʖ ͡°) Poniżej zestawienie z ostatnich 30 dni.

Przy okazji, dostaję ogrom pytań na priv odnośnie wyboru konsoli, pytacie Xbox czy plejstejsz0.
No więc według mnie sprawa jest wyjątkowo prosta, jeśli jesteś przystojnym, wysokim, dobrze zbudowanym samcem Alfa, dobrze zarabiasz w Polsce, masz rodzinę a filmy oglądasz w kinie lub serwisach VOD a nie na konsoli w trakcie "grania" to #xbox

Jeśli natomiast jesteś otyłym beciakiem poniżej 175 cm lub/i mieszkasz w Białymstoku lub/i robisz u Niemca, nagie kobiety widujesz wyłącznie przy okazji wrzucania zdjęć na wykop, maksymalna dopuszczalna strata na grze ogranej w weekend to 9,99, jedyne gry z jakimi jesteś w stanie sobie poradzić to cinematiki z podpowiedziami kiedy jaki przycisk wcisnąć, Twoje życie jest tak bezwartościowe i puste, że dokupiłeś Nintendo Switch by tę pustkę wypełnić bo konsole to wszystko co masz a Twoja jedyna interakcja z ludźmi to ubliżanie im anonimowo na wykopie, to naturalnym wyborem wydaje się być plejstejsz0 ( ͡° ͜ʖ ͡°)

Pozdrawiam i mam nadzieję, że moje wskazówki pomogą w podjęciu decyzji zakupowej, całuję wszystkich ( ͡° ͜ʖ ͡°)
#ps5 #ps4 #xboxseriesx #konsole
Pobierz rbbxx - Dawno nie było a wiele osób prosiło na priv tak więc aktualna topka najczęści...
źródło: comment_16553703079OcTJrEWZQN70tnZaa4Rop.jpg
  • 34
PL Plus w Polsce w końcu będzie działać to i na PC w chmurze ograć można exy.

@Jestemkoksupotezny: tylko że po zlikwidowaniu ps now żeby ogrywać gry w chmurze na pc musisz posiadać najwyższy tier playstation plusa. Do tego słaba jakość i lag. To jest 70 zł na miesiąc albo 400+ zł na rok, bardziej się opłaca kupić konsolę, ograć i odsprzedać.
@MisPluszowyZWadaWymowy: Grałem w PS NOW i jakość była na bardzo dobrym poziomie jak dla mnie. Do ogrywania gier single jak najbardziej się nadawała. Cena oficjalna, a w praktyce można było triale non stop zakładać i przechodzić wszystkie gry ( ͡° ͜ʖ ͡°) Najważniejsze, że daję dostęp na PC do exów tych co nie ma natywnie.
@MisPluszowyZWadaWymowy: Wiadomo wole natywną wersje na PC niż chmurę czy te udawane 4K w niskiej jakości na konsoli. Na PC sobie ustawie Ultra rysowanie na max 4K i grać mogę normalnie na dużym TV. Na konsoli na dużym TV marna jest jakość praktycznie w każdej grze. Większość tam pewnie zadowolona, bo nigdy nie widziała, jak może dobrze gra wyglądać na odpowiednim sprzęcie.
@Nikczemny_Pomidor No przecież @rbbxx to mentalny dzieciak który przyszedł z Facebooka nie dawno, oby dwie konsole są dobre z tym że jak masz dobrego kompa moim zdaniem nie opłaca się kupować xboxa bo nie ma tam absolutnie nic czego nie ma na PC, chyba że chcesz odpalać klasyki z classica i 360
@Jubei sam posiadam na PC game passa i #!$%@? no nie ma tam zbytnio w fo grać jak już się ogralo polowe biblioteki, forza horizon 5 ssie jaja w #!$%@? w porównaniu do 4 po 100h na online