Aktywne Wpisy
olito +1419
Zawartość opakowania ciastek fitking delicious. Hurr durrr przecież gramaturę masz na opakowaniu, to nie jest żadne oszustwo! Moim zdaniem jednak jest to słabe. #dieta #ciastka #jedzenie #fitkingdelicious #oszukujo
Uncontrollable24 +221
W sumie od ostatniej aktualizacji niewiele się zmieniło, posiadacze plejstejsz0 wciąż zawzięcie ogrywają głównie gry ekskluzywne jak Fifa, Fortnite czy GTA V ( ͡° ͜ʖ ͡°) Poniżej zestawienie z ostatnich 30 dni.
Przy okazji, dostaję ogrom pytań na priv odnośnie wyboru konsoli, pytacie Xbox czy plejstejsz0.
No więc według mnie sprawa jest wyjątkowo prosta, jeśli jesteś przystojnym, wysokim, dobrze zbudowanym samcem Alfa, dobrze zarabiasz w Polsce, masz rodzinę a filmy oglądasz w kinie lub serwisach VOD a nie na konsoli w trakcie "grania" to #xbox
Jeśli natomiast jesteś otyłym beciakiem poniżej 175 cm lub/i mieszkasz w Białymstoku lub/i robisz u Niemca, nagie kobiety widujesz wyłącznie przy okazji wrzucania zdjęć na wykop, maksymalna dopuszczalna strata na grze ogranej w weekend to 9,99, jedyne gry z jakimi jesteś w stanie sobie poradzić to cinematiki z podpowiedziami kiedy jaki przycisk wcisnąć, Twoje życie jest tak bezwartościowe i puste, że dokupiłeś Nintendo Switch by tę pustkę wypełnić bo konsole to wszystko co masz a Twoja jedyna interakcja z ludźmi to ubliżanie im anonimowo na wykopie, to naturalnym wyborem wydaje się być plejstejsz0 ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Pozdrawiam i mam nadzieję, że moje wskazówki pomogą w podjęciu decyzji zakupowej, całuję wszystkich ( ͡° ͜ʖ ͡°)
#ps5 #ps4 #xboxseriesx #konsole
kiedy spotkasz gumkarza na dc soniarzy
@Jestemkoksupotezny: tylko że po zlikwidowaniu ps now żeby ogrywać gry w chmurze na pc musisz posiadać najwyższy tier playstation plusa. Do tego słaba jakość i lag. To jest 70 zł na miesiąc albo 400+ zł na rok, bardziej się opłaca kupić konsolę, ograć i odsprzedać.
Pro tip:
Komentarz usunięty przez autora