https://www.youtube.com/watch?v=SDAsUspEo4s&t=1s A tak chłopa szanowałem :( poczytajcie komentarze) chłop po prostu gada kobietom to co one chcą usłyszeć... Oczywiście kobieta może narzekać na chłopa a chłop już nie bo jest pisda i nikogo nie obchodzi że może jest mało pewny siebie bo miał traumatyczne dzieciństwo albo wyszedł poraniony z dzieciństwa... Kobiety są najlepszym targetem :( sam jak kadziłem kobietom i im kłamałem - miałem z nimi jak w raju. Odkąd mówię prawdę jestem "ciężki" i mało zabawny i w ogóle te ich miny jak powiesz coś co kobieta nie chce usłyszeć - relacja spada do zera
A tak chłopa szanowałem :( poczytajcie komentarze) chłop po prostu gada kobietom to co one chcą usłyszeć...
Oczywiście kobieta może narzekać na chłopa a chłop już nie bo jest pisda i nikogo nie obchodzi że może jest mało pewny siebie bo miał traumatyczne dzieciństwo albo wyszedł poraniony z dzieciństwa...
Kobiety są najlepszym targetem :( sam jak kadziłem kobietom i im kłamałem - miałem z nimi jak w raju. Odkąd mówię prawdę jestem "ciężki" i mało zabawny i w ogóle te ich miny jak powiesz coś co kobieta nie chce usłyszeć - relacja spada do zera
Znowu nasza wina :( ahhh
#p0lka