Aktywne Wpisy
wiem_wszystko +11
Tak się złożyło, że w piątek przypada rocznica ślubu moich rodziców i zaprosili mnie i moją dziewczynę na kolacje we #wroclaw. No i tutaj pojawia się problem bo moja dziewczyna nie chce iść na tę kolację ponieważ w ten sam dzień mają integracje w #pracbaza i ona bardzo chce iść bo już w tamtym roku nie była (zawsze te integracje trafiąją w rocznice ślubu moich rodziców). Nie wiem skąd u niej
Jabby +973
Czyli zarówno Błaszczak jak i Morawiecki wiedzieli o rakiecie.
Oni serio myśleli że to nie wyjdzie? Mamy najgłupszy rząd od czasów PRL.
Link do artykułu
#bekazpisu #wojna #rosja
Oni serio myśleli że to nie wyjdzie? Mamy najgłupszy rząd od czasów PRL.
Link do artykułu
#bekazpisu #wojna #rosja
Tak...Kobiet żywi się kamieniami i żwirem.
45-letni naukowiec, zajmujący się na co dzień ludźmi upośledzonymi umysłowo, nie kryje zaskoczenia. Kobieta nie tylko nie myje ich przed spożyciem, ale wysysa z nich resztki piasku i ssie kamień jak dobry cukierek. Używa młotka, aby rozdrobnić większe sztuki na mniejsze porcje.
Teresa Videner cierpi na odmianę łaknienia spaczonego zwanego litofagią. Jest to poważne zaburzenie zachowania związane z potrzebą jedzenia produktów, które nie są żywnością.
"W szczególności lubię kamienie o smaku ziemi" - opowiada
Pierwszy kamień Teresa zjadła 20 lat temu. Cierpiała wówczas na anemię i miała bardzo niski poziom hemoglobiny. Żwir i skały bogate w żelazo poprawiły jej kondycję.
Teresa Videner była gościem talk show w jednej z amerykańskich telewizji, gdzie przed kamerami zajadała się kamieniami.
Źródło. Joe monster.
#kononowicz