Wpis z mikrobloga

@BiednyJohny: a wiesz że do tych słowniczków specjalnie piszą bzdury, spytaj kogoś kto siedział i grypsował, bo jak nie grypsował to raczej był frajer i mogli mu głupot nagadać ¯\_(ツ)_/¯
  • Odpowiedz
@wataf666: Dzięki, faktycznie posłucham się twoich mądrości zamiast słownika języka polskiego. Zapewne grypsowałeś, że się kłócisz ze słownikiem, nieprawdaż? ( ͡° ͜ʖ ͡°) Specjalnie wysłałem z kilku słowników żeby mi nikt tak nie napisał. I tutaj mnie jedno zastanawia. Jak mam nie brać ze słownika języka polskiego informacji co znaczy dane słowo to skąd? Zostaje papierowy który nie jest zbytnio aktualizowany. PS specjalnie dla Ciebie sprawdziłem
  • Odpowiedz
@BiednyJohny: ale żeś mi teraz doyebał chłopie, aż sobie musiałem wyguglać kto to jest ta weronika. i przepraszam bo nie wiedziałem że nas #famemma siedzi elyta yntelekualna internetuf a ja tu taki zwykły chłopek się wychylam.
  • Odpowiedz
via Wykop Mobilny (Android)
  • 1
@BiednyJohny: ty się posługujesz jakimiś słowniczkami na poparcie swoich słów ale nie masz do końca racji, prawda że to słowo przenikło do mowy potocznej i nawet w bajkach na cartoon network słychać "frajer" ale kolega dobrze pisze, są git ludzie i frajerzy, nie ludzie i tyle.
  • Odpowiedz