Aktywne Wpisy
CandyToy +904
Auto jest więcej warte w całości, czy w częściach?
Pozwolę sobie rozwiązać ten problem. Obydwa z silnikami V6. Te z lewej zostanie sprzedane, a te z prawej całe zostanie rozebrane na części.
Dam znać na którym więcej zarobiłem ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Pewnie eksperyment będzie trwał rok czasu…
#motoryzacja #samochody
Pozwolę sobie rozwiązać ten problem. Obydwa z silnikami V6. Te z lewej zostanie sprzedane, a te z prawej całe zostanie rozebrane na części.
Dam znać na którym więcej zarobiłem ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Pewnie eksperyment będzie trwał rok czasu…
#motoryzacja #samochody
Van-der-Ledre +24
Jeden lotniskowiec, drugi lotniskowiec, dziesiątki okrętów, teraz mobilizowana jest jeszcze marynarka Grecji, Izrael wedle źródeł powoła łącznie mln żołnierzy. Połączcie kropki. Tu nie chodzi o Palestynę. Do pacyfikacji hamasu nie jest potrzebna taka potęga, nawet do uszczelnienia granic, też nie. Tam zajdzie coś większego, tylko my jeszcze o tym nie wiemy. Stawiam, że w bliżej nieokreślonym czasie w akcję włączą się inne państwa arabskie, Iran, Syria, Liban, Jordania itd. (Z naciskiem na
#wojna #rosja #europa #swiat #polska #polityka
i że zrozumieją za 10 lat? ( ͡° ͜ʖ ͡°) jestem zawiedziony.. śpicie czy co..
i że zrozumieją za 10 lat? ( ͡° ͜ʖ ͡°) jestem zawiedziony.. śpicie czy co..
wewnętrznie ich oligarchia wybrała sobie takiego Zeleńskiego, ale jak przyjdzie do ich krojenia mogą się zbuntować na niego i wyzwiska od zdrady
wtedy zostaną im tylko Chiny
najzabawniejsze że PL zostanie totalnie na lodzie
I, no właśnie, jest jeszcze kwestia Polska, bo zamiast w stronę Chin mogą się zwrócic do nas, ale tu jest tyle elementów układanki, że to temat na co najmniej dwugodzinną dyskusję co by
a Zeleński będzie musiał w końcu coś podpisać, nie da się ściemniać że wygrają w 100 procentach
a Ukraina chytra tego mu nie daruje, jak nie darowali w II Rzeszy tym co podpisali traktat wersalski
co dopiero w kraju na wschodzie opartym na propagandzie
Swoją drogą dziękuję za przyjemną dyskusje, rzadko się tu zdarza rozmówca bez narzucania swojej najnowszej racji. Wracając jeszcze do Chin, są jakieś analizy, które Cię naprowadziły na takie przekonania, czy to głównie Twoje