Aktywne Wpisy
WielkiNos +271
Wiedzieliście, że są ludzie, którzy robiąc sobie dzieci oczekują od nich opieki na starość?
Skazując własne dziecka na taki los każe mu się rezygnować z własnego życia żeby poświęciło je podcieraniu nam odbytu podczas gdy są domy opieki. Pierwsze do demonizowania takich miejsc są osoby, które zapewne osobiście się starymi ludźmi opiekować nie będą.
#dzieci #starosc #bekazpodludzi #antynatalizm #logikaniebieskichpaskow
Skazując własne dziecka na taki los każe mu się rezygnować z własnego życia żeby poświęciło je podcieraniu nam odbytu podczas gdy są domy opieki. Pierwsze do demonizowania takich miejsc są osoby, które zapewne osobiście się starymi ludźmi opiekować nie będą.
#dzieci #starosc #bekazpodludzi #antynatalizm #logikaniebieskichpaskow
Pajeet pociupciał, wziął wizę, zostawił małego curryjada i tyle go widzieli. Szukaj bombajskiego smrodu w polu.
XD
#p0lka #bekazrozowychpaskow #logikarozowychpaskow #blackpill
XD
#p0lka #bekazrozowychpaskow #logikarozowychpaskow #blackpill
Moje potrzeby:
* Jeden dysk do wrzucania zdjęć, dźwięków itp., zamiast na imageshack i tego typu serwisy. Dostęp do nich miałby tylko ktoś z bezpośredniego linka. Czyli jeśli chcę pokazać jakąś grafikę, to podaję linka do niej, ale innych rzeczy z tego wirtualnego dysku nie zobaczy ta osoba.
* Drugi dysk służyłby do przechowywania plików, którymi wcale nie chcę się dzielić. Cel bardziej prywatny. #kiciochpyta #pytanie
Jak z ich bezpieczeństwem? W sensie, żeby nikt mi nie podejrzał pliku.
(Tak było jak jeszcze korzystałem z Dropboxa, może już dodali taką funkcję, nie wiem. Najlepiej sam potestuj :).)
@Claptrap: Mam rację, czy już nie ma takich ograniczeń