Wpis z mikrobloga

via Wykop Mobilny (Android)
  • 9
@kontodlabeki: nie za to, że oglądał zdjęcia tylko, za to, że wiedział na co patrzeć.
To jak taka anegdota mojego ojca jak kiedyś pojechał do mechanika (stare czasy). Mechanik popatrzył, wziął młotek i przywalił gdzieś w silniku po czym powiedział 500. Na pytanie co tak drogi za walniecie młotkiem odpowiedział 100 za walniecie i 400 za to, że wiedziałem gdzie :)
@kontodlabeki: chodziłem do takiej jednej bo niby dobra i tania (nie miałem za bardzo porównania do innych więc no wydawało mi się, że robi dobrze) jak już teoretycznie naprawiłem wszystkie to chciałem założyć aparat, zrobiona została panorama i pani stwierdziła, że wszystko wyleczone można zakładać półtora roku po założeniu aparatu jeden z zębów całkowicie się rozleciał. Wtedy też poprawiła się moja sytuacja materialna i poszedłem do bardzo drogiego dentysty, w tym
  • 0
@kontodlabeki: a będzie usuwany czy wyciągany. Kiedyś oglądałam jak się wyciąga takie zęby w systemie jak z aparatem na zęby. Fajna sprawa.
@kontodlabeki: tamta laska to w ogóle była agentka, zawsze demonstracyjnie przekręcała oczami jak człowiek prosił o znieczulenie, raz jak poprosiłem przed kanałowym to powiedziała, że przecież ząb jest już martwy i tam nie ma co boleć. Zatruwanie rzeczywiście nie bolało na poprzedniej wizycie więc kupiłem ten szit i dałem sobie robić bez znieczulenia no i nie miałem kompletnie pojęcia, że to jest kanałowe, ani co to w ogóle jest kanałowe. To
@Soothsayer: grubo (°° najgorzej że trzeba zapłacić więcej żeby było dobrze zrobione, chociaż i ci drodzy mogą okazać sie partaczami || cooo robiła Ci kanałowo ząb bez znieczulenia i nie powiedziała że to kanałowe ( _) znieczulenie to podstawa a nie jej łaska, lol.
  • 1
@kontodlabeki: będzie git. Ale że Cię to odpręża, ja pierdziele. Ja jak siadam na fotel to jestem zlana potem i ostatnio nawet dentystka klime włączyła bo ze mnie to aż żar buchał. Stress over 1000. Kiedyś nic mnie nie ruszało (,) gdzie te czasy, ja się pytam.