Aktywne Wpisy
StaryWedrowiec +214
Ehhh... 44 lata na karku i nie jest źle: Niedziela, siódma rano - przeglądam neta, a w tle odpalony Battlefield 2042, na biurku piwko, na balkonie czeka blancik, zero dzieci, zero stałej partnerki, sypiam nawet po 12 godzin i ogólnie nikt mnie nie #!$%@? - żyć, nie umierać. ( ͡º ͜ʖ͡º)
#takaprawda #heheszki #humorobrazkowy #rodzice #rodzina #dzieci
#takaprawda #heheszki #humorobrazkowy #rodzice #rodzina #dzieci
kantek007 +450
UWAGA TO NIE JEST ZWYKŁY KEBAB
-anon lv.20, wzrost 175, z ryja Xd femboy
-studbaza, drugi rok
Uczelnia znowu nam zrobiła zdalne, więc utknąłem w rodzinnym mieście (nie jakieś duże, średnie bym powiedział). Zero kontaktu z ludźmi z roku.
Człowiek się więc podpina pod towarzystwo z lokalnej polibudy. Ludzie w sumie spoko. Towarzystwa drugiej płci brak w zasadzie od liceum - generalnie #!$%@?. Brak również kontaktu z typami z licbazy, Twój najlepszy ziomek, którego uczysz do matury ogarnia sobie loszkę. Próbuje się tym nie afiszować, gównianie mu to wychodzi. Masz jeszcze drugiego ziomka, trochę przy kości z ryja 6/10, gdybyśmy żyli w Ameryce to pewnie byłby redneckiem. Przychodzi sesja zimowa, zero interakcji tylko zakówanie. Polibuda bawi się bez ciebie bo przecież oni pierwszy rok i oni mają 2 egzaminy zamiast 4. Ziomek redneck ogarnia sobie towarzystwo kilu typów i kilka loszek (z ryja 6,5/10, 8/10 circa). Zdajesz egzaminy. Spotykasz się ziomkami. Do typiar nie zagadujesz bo załącza się "że twoja crush z liceum jeszcze do ciebie napisze z własnej nieprzymuszonej woli" (Xd co ja sobie wtedy myślałem albo to był zwyczajny stres posesyjny). Drugi semestr idzie ok. Twój ziomek redneck ci mówi, że ta typiara co z nami na bilardzie była to jego dziewczyna (pierwsza) i zaczyna gadać czego to on itd. Udajesz, że masz to w dupie, że "Not impresed", ale jesteś #!$%@?. Mijają 2 miesiące, a ty nadal wściekły.
Ziomek co go uczyłeś do matury wyjeżdża ze swoją do jakiego Wielunia czy #!$%@? wie gdzie. Ty musi się uczyć do zaliczeń. Nadal jesteś #!$%@?.
Mówisz sobie, że na stacjonarnych będzie lepiej, choć sam w to nie do końca wierzę.
Ma wrażenie jakby świat mnie trollował i rżał za moimi plecami.
---
Kliknij tutaj, aby odpowiedzieć w tym wątku anonimowo
Kliknij tutaj, aby wysłać OPowi anonimową wiadomość prywatną
ID: #62a66d8d37e109a3a549ed85
Post dodany za pomocą skryptu AnonimoweMirkoWyznania ( https://mirkowyznania.eu ) Zaakceptował: Eugeniusz_Zua
Roczny koszt utrzymania Anonimowych Mirko Wyznań wynosi 235zł. Wesprzyj projekt