Wpis z mikrobloga

Koszulki złe, fe. Zwykły gril u znajomych, a fe. Chcą być rodzicami? Biedne dzieci. Jacy wy jesteście żałośni, państwo oceniajacy bez imion bez twarzy smutni i samotni bez planu na jutro.. byle do nastepnego sezonu.

#hotelparadise
  • 25
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@MalaLu: Ja tam im zazdroszczę tym z reality show , od zawsze śniło mi się że jestem w takim programie. Najlepsze było jak byłam w top model przed finałem xD albo w you can dance.... hehehe więc może reszta też zazdrosci
  • Odpowiedz
@MalaLu: Wypraszam sobie ja mam plan na jutro, twarz też mam widać na avatarze ty widzę też masz twarz, trochę straszną ale masz xD Mam imię, samotna i smutna nie jestem, ogółem wszystko sobie wypraszam co napisałaś
  • Odpowiedz
@agahej: Najlepiej- wygonić z tagu wszystkich, którzy mają inne zdanie. Zostanie towarzystwo wzajemnej adoracji przytakujące sobie wzajemnie. Tak sobie teraz tylko zajrzałam i widzę, że jest tu bez zmian. Dobrze, że już nie mam zamiaru wracać tu na dyskusje a z sezonu 6 i tak rezygnuję.
  • Odpowiedz
  • 3
@Joanna_Maria_W skoro tak bardzo ją tu wszystko irytuje po co wchodzi i psuje swoje nerwy? Ja nie każe każdemu kto ma odmienne zdanie stąd iść, ale skoro ktoś tak się wkurza że tutaj musi coś czytać to po co to robi??? To jest logiczne.
  • Odpowiedz