Aktywne Wpisy
Potifara +29
„Nie, ale tak szczerze, to Wiewiór ma rację. W momencie kiedy powiesz — zdradzałeś dziewczynę — nie atakujesz dziewczyny, atakujesz gościa, o którym to mówisz" - Rafał „Takefun" Górniak w trakcie dzisiejszego programu federacji FAME podczas swojej transmisji na żywo.
Przypominam, że Maksymilian Wiewiórka kilka miesięcy temu nazwał Amadeusza Roślika alfonsem, a następnie dodał, że zdradził swoją byłą już partnerkę i zarazem matkę dziecka.
Rafale, rozumiem, że zdanie matury po kilku próbach
Przypominam, że Maksymilian Wiewiórka kilka miesięcy temu nazwał Amadeusza Roślika alfonsem, a następnie dodał, że zdradził swoją byłą już partnerkę i zarazem matkę dziecka.
Rafale, rozumiem, że zdanie matury po kilku próbach
falden +11
Nazywanie ,,pisowskim'' kanału z Mellerem, Matczakiem, Tede, Wargą i Raczkiem to jakiś wyższy poziom odklejenia. xD
#kanalzero
#kanalzero
#ankieta #pytanie #kiciochpyta #pytaniedoeksperta #slask #podkarpacie #dolnyslask #opole #opolskie #malopolska #emigrujzwykopem #emigracja
Jaki jest Wasz stosunek do Polski?
Jest jeszcze jedna opcja- bycie emigrantem w celu podróżowania- ja na przykład choć w Polsce mógłbym mieć dobre życie to czegoś by mi brakowało więc szykuję się do emigracji do trzeciego już kraju, ale i tak wiem, że finalnie moje miejsce jest w Polsce.
Tylko jeszcze nie teraz.