Wpis z mikrobloga

ktoś założył mojej szkole Hejted - no i z nudów komentowałam :D Teraz dyrekcja wniosła sprawę na policję - ktoś dodał hejta, ze "pani xxx nie umie uczyć" to skomentowałam, ze "większość nie umie" i drugi hejt był na moją wychowawczynie to się w------a i zrobiło jej się przykro bo skomentowałam "3th... chyba wiemy o kogo chodzi :D". pod jaki paragraf mogę podejść? Nigdzie nikogo wprost nie obraziłam, ale pedagog z wychowawczynią powiedziały mi, ze to jest karalne, a ze ja większość komentowałam to się rzuciłam w oczy :D Mogą mnie w-----ć ze szkoły albo wyciągnąć konsekwencje karne?

#debiljez #prawo

#hejted #facebook

• 30
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@zdechly_jez: Dostaniesz wilczy bilet, rodzina się Ciebie wyrzeknie. Po jakimś czasie będą Ci kazać iść do pracy, Ty zostaniesz bezdomną wypokowiczką, która stoczy się i zostanie lewakiem.

Idź, poproś o zwołanie szkolnego apelu. Przeproś za swoje niegodziwości, zostaną Ci puszczone w niepamięć. Obecny na sali prokurator zacznie pierwszy klaskać.
  • Odpowiedz
@zdechly_jez: Nie wygląda to jakoś specjalnie poważnie (tzn. nikt rozsądny po sądach Cię nie będzie ciągał, a i ze szkoły Cię nie wyrzucą, bo Ty poszłabyś do sądu i wygrała). Ale małego smrodku możesz się spodziewać, zwłaszcza jeśli dyrektorka albo inny nauczyciel coś sobie ubzdura.

• Odpowiedz