Aktywne Wpisy
ATAT-2 +95
Dla niektórych ten wpis będzie oczywistością ale innym może da do myślenia.
Wykopki - trzymajcie część oszczędności w gotówce.
Moja sytuacja sprzed kilku dni gdy rozliczenie za duży etap budowy przyszło szybciej niż planowałem i musiałem wyczarować 60k na drugi dzień.
Mając podobne doświadczenia tylko z dalekiej z przeszłości uznałem, że to nic trudnego. Wsiadłem w auto i pojechałem do bankomatu z zamiarem zrobienia kilku transakcji po 9k.
Pierwszy bank i zonk
Wykopki - trzymajcie część oszczędności w gotówce.
Moja sytuacja sprzed kilku dni gdy rozliczenie za duży etap budowy przyszło szybciej niż planowałem i musiałem wyczarować 60k na drugi dzień.
Mając podobne doświadczenia tylko z dalekiej z przeszłości uznałem, że to nic trudnego. Wsiadłem w auto i pojechałem do bankomatu z zamiarem zrobienia kilku transakcji po 9k.
Pierwszy bank i zonk
uncle_freddie +552
Polacy po prostu kochają stare auta, niskie zarobki i życie na wiecznym wynajmie (w mikro klitkach) odc. 624163172
#nieruchomosci #gazetawyborcza #krakow
#nieruchomosci #gazetawyborcza #krakow
Aktywne Znaleziska
Zawiera treści 18+
Ta treść została oznaczona jako materiał kontrowersyjny lub dla dorosłych.
Co myślicie? Cena legitna, wygląda w sumie jak kolażówka za 5000zł, a na Tour the Polonie nikt tym )na razie) się nie wynoiera. Jeszcze gratis dają amulet, w końcu to dla kobiety ;)
https://allegro.pl/oferta/rower-gorski-mtb-27-5-meski-damski-prezent-amulet-11488829837
#rower #rowerstacjonarny#rowersoszowy #kolazowka #wysligowka #rowery #decathlon #sport
Komentarz usunięty przez autora Wpisu
reszta raz dwa to zajezdzi albo im to ukradna spod bloku bo przypiete bylo linka za 20zl
2. W tylnym kole jest wolnobieg. Radzę unikać jak ognia.
3. Hak przerzutki zintegrowany z ramą. Hak musi być wymienny bo jakakolwiek awaria tego elementu to koniec żywota tej przecudnej
- Mostek 1 cal
- Koła wolnobieg
- przednią przerzutke kiedyś taką regulowałem - blaszki można zgiąć palcami
- tylnia noname
- zintegrowany hak - uszkodzisz hak rama na śmietnik (chyba że będziesz sie bawić w adaptery, nie zawsze sie da
- 17kg - jak na rower bez uginaczy to bardzo dużo = zero komfortu jazdy (bo waga).
Poszukaj lepiej jakiejś używki i daj komuś do ogarnięcia - wyjdzie taniej