Aktywne Wpisy
StalkomirNowak +15
źródło: Zdjęcie z biblioteki
Pobierz
Anoniemamowy +3
No dobra ale szczerze to o co chodzi że #januszebiznesu który ma pod domem 5 samochodów, mieszkania i lokale, zatrudnia dwóch ludzi za 25zl/h uop na najniższą, bez płatnych L4 i urlopów. Dlaczego nie da podwyżki żeby godnie żyć a samemu by tego nawet nie odczuł? #pracbaza

@Pozytywny_gosc: I to go właśnie całkowicie dyskwalifikuje. Pierwsza zasada - nigdy nie bierz na poważnie tego co kobieta mówi. Patrz co kobieta robi. A kobieta umawia się Tomem Cruisem. Wiesz na początku on mi się nie podobał, ale...
Wzrost jest całkowicie nieważny. Liczy się tylko to czy kobieta postrzega cię jako faceta z jajami czy jak p---ę. A że dużo łatwiej jest postrzegać jak p---ę
@Jah00: i to jest twoja rada dla ~ 5 milionów facetów polaków 160-175cm? Zostańcie celebrytami? xDDDDDDDDDDDDDDDD
@Pozytywny_gosc były użytkownik wykopu zdobył nagrodę Nobla i był prezydentem średniej wielkości kraju w Europie, Tom Cruise wypada słabo w tym zestawieniu jeżeli chodzi o wartość społeczną ( ͡º ͜
Komentarz usunięty przez moderatora
( ͡°( ͡° ͜ʖ( ͡° ͜ʖ ͡°)ʖ ͡
@21374201: no i taka jest prawda
źródło: comment_1654810162ktToaVhB1xB5hrUNBXnKMv.jpg
PobierzKomentarz usunięty przez autora
zarabiam kilka średnich krajowych w IT
Jestem introwertykiem + nigdy nie potrafiłem nawiązywać kontaktów z ludźmi mimo iż zagadywałem do 500+ kobiet w klubach używając sztuczek/manipulacji PUA, chodziłem na różne grupy facebookowe typu wypady w góry, ale sobie odpuściłem bo tam byli moje odbicia lustrzane, czyli ludzie których nikt nie chce, wiec zbierają się w grupy przegrywów (normalne osoby
@NoHejCoTam: no ja też nie mogę znaleźć niestety, a również chętnie bym podrzucił linka. Jestem pewny że to nie jest scam, tylko ten śmieszny portalik nawet nie wie, że to w
@Pozytywny_gosc: Jak można
@NoHejCoTam: Dokładniej to powinno brzmieć zostań samcem alfa, bo sam fakt posiadania pieniędzy nic nie zmienia. Dlaczego żart, skoro to prawda? Takie są reguły gry. Jesteś kobietą to 80% atrakcyjności to twój wygląd. Jesteś facetem to 80% twojej atrakcyjności wynika z samego faktu dominacji nad innymi samcami. A czy żródłem twojej dominacji są pieniądze, kariera, pozycja czy umiejętności to nie ma