Wpis z mikrobloga

UWAGA - artykuł napisała... kobieta!!!

@Pozytywny_gosc: I to go właśnie całkowicie dyskwalifikuje. Pierwsza zasada - nigdy nie bierz na poważnie tego co kobieta mówi. Patrz co kobieta robi. A kobieta umawia się Tomem Cruisem. Wiesz na początku on mi się nie podobał, ale...

Wzrost jest całkowicie nieważny. Liczy się tylko to czy kobieta postrzega cię jako faceta z jajami czy jak p---ę. A że dużo łatwiej jest postrzegać jak p---ę
  • Odpowiedz
@Pozytywny_gosc Powinien być jakiś podział w tych badaniach kobiet ze względu na wzrost. Bo jak kobieta 178 chce faceta 180 to brzmi inaczej niż knyp 150, który nie pójdzie na randkę z niższym niż 180.
  • Odpowiedz
Ale o co ci chodzi? Urosnąć na pewno nie urośnieś, a celebrytą i milionerem masz szansę zostać.

@Jah00: i to jest twoja rada dla ~ 5 milionów facetów polaków 160-175cm? Zostańcie celebrytami? xDDDDDDDDDDDDDDDD
  • Odpowiedz
to teraz weź największego kozaka z wykopu, nie mówie o incelu, nie o przegrywie. Weź najlepszego normika, oskarka, chada czy najbogatszego programiste.

Powiedz mi czy ten user będzie miał chociaż w 5% wartości społecznej Toma Cruisa, 5% rozpoznawalności, 5% majątku?

@Pozytywny_gosc były użytkownik wykopu zdobył nagrodę Nobla i był prezydentem średniej wielkości kraju w Europie, Tom Cruise wypada słabo w tym zestawieniu jeżeli chodzi o wartość społeczną ( ͡º ͜
  • Odpowiedz
@Niemamwiedzy: sądząc po popularności programów typu "hotel paradise" czy inne tego typu - brzydki wykopek z nagrodą nobla nie będzie tak atrakcyjny dla kobiet tak samo jak troglodyta-celebryta bed (tak bed a nie bad - od ruchania hehe) boy 190cm wzrostu, kwadratowa szczena, tatuaże i co 2 słowo na k, ch itd

( ͡°( ͡° ͜ʖ( ͡° ͜ʖ ͡°)ʖ ͡
  • Odpowiedz
Moja rada jest prosta - nie bądźcie p-----i tylko prawdziwymi facetami. Róbcie kariery,

zarabiam kilka średnich krajowych w IT

poznawajcie ludzi,

Jestem introwertykiem + nigdy nie potrafiłem nawiązywać kontaktów z ludźmi mimo iż zagadywałem do 500+ kobiet w klubach używając sztuczek/manipulacji PUA, chodziłem na różne grupy facebookowe typu wypady w góry, ale sobie odpuściłem bo tam byli moje odbicia lustrzane, czyli ludzie których nikt nie chce, wiec zbierają się w grupy przegrywów (normalne osoby
  • Odpowiedz
@Pozytywny_gosc: Od 10 minut staram się znaleźć to badanie po polsku albo angielsku i nie mogę znaleźć, a autorka tego tekstu nie podlinkowała go nawet. ¯_(ツ)_/¯

Nie mówię, że to nieprawda, niemniej jednak 98% brzmi dosyć brutalnie.

@NoHejCoTam: no ja też nie mogę znaleźć niestety, a również chętnie bym podrzucił linka. Jestem pewny że to nie jest scam, tylko ten śmieszny portalik nawet nie wie, że to w
  • Odpowiedz
INCELU? JAKIE BADANIE? JAKI HIGHTISM? ŻADEN NAUKOWIEC TEGO SOCJOLOG TEGO NIE WYMYŚLIŁ, TO JAKIŚ MIT PRZECIEŻ JEST. MAM KUMPLI 150-160 Z ZAJEBISTYMI CHARAKTERAMI, KAZDY ŻONATY I REGULARNIE RCUHA. CO TY pierd*** gadasz? MÓJ KUMPEL, 150cm, rucha tygodniowo 3 MODELKI, odbył 21 różnych terapii (w tym psycho-oskarowo-dynamiczną), za którą zapłacił 37 tysięcy i teraz ma Z A J E B I S T Y charakter, kobiety wręcz go uwielbiają.

@Pozytywny_gosc: Jak można
  • Odpowiedz
ale porada w stylu "zostań milionerem" brzmi jak żart

@NoHejCoTam: Dokładniej to powinno brzmieć zostań samcem alfa, bo sam fakt posiadania pieniędzy nic nie zmienia. Dlaczego żart, skoro to prawda? Takie są reguły gry. Jesteś kobietą to 80% atrakcyjności to twój wygląd. Jesteś facetem to 80% twojej atrakcyjności wynika z samego faktu dominacji nad innymi samcami. A czy żródłem twojej dominacji są pieniądze, kariera, pozycja czy umiejętności to nie ma
  • Odpowiedz