Dziewczyna ma prawo wiedzieć przed randką, ile wzrostu ma facet. Nie oszukujmy się, matka natura po to stworzyła mężczyzn i kobiety inaczej, by ci pierwsi byli więksi i wyżsi, a nie karłowaci. Dlatego zawsze przed randką pytam o centymetry. Niektórzy kłamią, ale to kłamstwo szybko wyjdzie. Chciałabyś zresztą, żebyś nie mogła przy swoim facecie złożyć szpilek? – słucham od znajomej i z każdym zdaniem mam poczucie, że podobny monolog w drugą stronę, by nie przeszedł. Kobietom więcej uchodzi na sucho?
"Heightism" to pojęcie stworzone przez amerykańskiego socjologa Saula Feldmana, w który w swojej pracy z 1971 roku opisał problemy, z którymi muszą mierzyć się niscy mężczyźni.
W badaniach przeprowadzonych w 2018 roku w Nowym Jorku 98 proc. kobiet przyznało, że nie poszłoby na randkę z mężczyzną, który ma mniej niż 175 cm wzrostu.
Mężczyźni są dyskryminowani ze względu na wzrost, a żarty z ich wyglądu, jak i zarzuty ze strony płci przeciwnej są społecznie akceptowane.
INCELU? JAKIE BADANIE? JAKI HIGHTISM? ŻADEN NAUKOWIEC TEGO SOCJOLOG TEGO NIE WYMYŚLIŁ, TO JAKIŚ MIT PRZECIEŻ JEST. MAM KUMPLI 150-160 Z ZAJEBISTYMI CHARAKTERAMI, KAZDY ŻONATY I REGULARNIE RCUHA. CO TY pierd*** gadasz? MÓJ KUMPEL, 150cm, rucha tygodniowo 3 MODELKI, odbył 21 różnych terapii (w tym psycho-oskarowo-dynamiczną), za którą zapłacił 37 tysięcy i teraz ma Z A J E B I S T Y charakter, kobiety wręcz go uwielbiają.
Co ty mi tu z badaniami wyjeżdzasz co incelu? Nie byłeś nigdy z kobietą to się nie wypowiadaj TYLKO DOWÓD ANEGDOTYCZNY, ruchałeś to możesz się wypowiadać I N T Z E L U!!!
@stray_dog: głupi jesteś czy co? Tak to nie działa. To ze jest więcej facetow nie znaczy ze faceci musza mieć trudniej. Dużo kobiet , brzydkich kobiet tez są same (nie liczę ons i fwb) , i nie wszystkie kobiety dążą do związku , tak samo jak nie wszyscy niebrzydcy faceci się wiążą. Jak facet chce to znajdzie baby, to dla takich jak wy jest hipergamia
brzydki wykopek z nagrodą nobla nie będzie tak atrakcyjny dla kobiet tak samo jak troglodyta-celebryta bed (tak bed a nie bad - od ruchania hehe) boy 190cm wzrostu, kwadratowa szczena, tatuaże i co 2 słowo na k, ch itd
UWAGA - artykuł napisała... kobieta!!! https://natemat.pl/416269,mezczyzna-musi-miec-180-cm-kobiety-oceniaja-facetow-po-wzroscie
INCELU? JAKIE BADANIE? JAKI HIGHTISM? ŻADEN NAUKOWIEC TEGO SOCJOLOG TEGO NIE WYMYŚLIŁ, TO JAKIŚ MIT PRZECIEŻ JEST. MAM KUMPLI 150-160 Z ZAJEBISTYMI CHARAKTERAMI, KAZDY ŻONATY I REGULARNIE RCUHA. CO TY pierd*** gadasz? MÓJ KUMPEL, 150cm, rucha tygodniowo 3 MODELKI, odbył 21 różnych terapii (w tym psycho-oskarowo-dynamiczną), za którą zapłacił 37 tysięcy i teraz ma Z A J E B I S T Y charakter, kobiety wręcz go uwielbiają.
Co ty mi tu z badaniami wyjeżdzasz co incelu? Nie byłeś nigdy z kobietą to się nie wypowiadaj TYLKO DOWÓD ANEGDOTYCZNY, ruchałeś to możesz się wypowiadać I N T Z E L U!!!
Wołam specjalistów od wzrostu -
@eldzej_10
@MatiKosa
@Jah00
@SilverFizz
Komentarz usunięty przez autora
@Pozytywny_gosc: Ona mówi o Leszke. xD