@Stulejman_Wspanialy: Mam RSXy od 4 lat i zlego slowa nie moge o nich powiedziec. @tito17: Jak bierzesz krotkie to tylko wiazane, lepiej usztywniaja kostke w porownaniu do tych na zamek.
@tito17: Przejdz sie po motocyklowych i na pewno cos znajdziesz. Ja mam Ozone Town, bo szukalem trampek motocyklowych do latania po miescie. W sklepie ze wszystkich trampek te wydaly mi sie najsolidniejsze. Wszystkie inne mialy miekkie ochraniacze i podeszwy. Plusem jest cena, bo kosztuja tylko 300, ja swoje ustrzelilem za 250. Minusem jest to, ze nie maja zamka do szybkiego zakladania i zdejmowania, ale cena rekompensuje.
@tito17: shima sx6, chyba na drugiej przejażdżce odpadł mi slajder, po kupnie nowych trzeba było je piłować, bo normalnie wrzynały mi się w stopy, po dwóch sezonach pojawiły się pęknięcia na skórze, fakt że zrobiłem w nich ze 40000, i jeździłem również zimą z plusów, chodzi się w nich w miarę wygodnie, w przeciwieństwie do rękawic shimy, rzepy cały czas trzymają sam myślę o shima edge wp
@tito17: moge polecic modeka lemans 2. Dla mnie wygladaja kozacko, sa dosc lekkie i wytrzymale. Troche slaba wentylacja, ale wygodnie sie w nich chodzi ;)
@tito17: ja mam rebelhorn tramp i są to zwyczajne buty z jakimiś utwardzeniami ale raczej tylko po to by zapewniały poczucie, że jeździsz w motocyklowych. Planuje zmienić na coś solidniejszego. Jeśli znajdziesz w cenie ok 300 to bierz, będą ok, ale nie oczekuj zbyt wiele
@tito17: Mam Sidi Meta. Jedyne zastrzeżenie to takie, że czasem można ię zdziwić, jakie śliskie są. Jak asfalt nie jest gorący, to potrafią być niestabilne. No i sznurówki troszkę za długie.
Czy ktoś ma krótkie buty, z których jest zadowolony i może je polecić?
Zamówiłem Shima SX-6 i niby fajne ale przez to, że są na suwak a nie na np sznurówki to łydka luźno w nich leży.
Edit: tutaj link do mojego wpisu o rsx-6
https://www.wykop.pl/wpis/58050929
Ale stopy są ta różne że nie wiadomo jaki model ci podpasuje
@tito17: Jak bierzesz krotkie to tylko wiazane, lepiej usztywniaja kostke w porownaniu do tych na zamek.
Mam takie od marca i jestem zadowolony.
Edit: chyba astars faster 3
z plusów, chodzi się w nich w miarę wygodnie, w przeciwieństwie do rękawic shimy, rzepy cały czas trzymają
sam myślę o shima edge wp