Aktywne Wpisy
Maczuga_Herkulesa18 +118
Dzisiaj wyjazd firmowy więc jak zwykle obrączka zjeżdza z palca i czas na zabawe z Julkami lvl 22 z działu sprzedaży :) Raz się żyje #zwiazki #logikarozowychpaskow #logikaniebieskichpaskow
źródło: Zdjęcie z biblioteki
Pobierz
Fandolores +58
Naszła mnie taka myśl. Znacie jakieś mało spotykane lub nietypowe nazwiska? U mnie na osiedlu jest dziewczyna która z panny miała Kot, a wyszła za chłopaka który się nazywa Mruczek i została przy dwuczlonowym nazwisku Kot-Mruczek. Chyba całe życie na siebie czekali xD znam też osobę która miała na nazwisko Szczur, poznał kobietę swojego życia, ale dała mu ultimatum że musi zmienić nazwisko, bo nie wyjdzie za Szczura i zmienił na Szczurkowski

źródło: comment_16546766255AgRx1KCW2AihZLpF6URqM.jpg
PobierzKomentarz usunięty przez autora
@Stewan: Tak, są takie przypadki. Jednak większość z ludzi na tagu #depresja i #przegryw tylko sobie wmawia, że są takimi przypadkami. Chyba żeby mieć usprawiedliwienie przed samym sobą i nie podejmować walki o swój byt - to wymaga najmniej wysiłku. Dodatkowo sobie krzywdę robicie wzajemnie poklepując się po ramieniu #!$%@? eh...
Nieuleczalne przypadki
@Stewan: nie nie skończyłoby się - no może poza wieszaniem po lasach
ale pozostałe by zostały
Komentarz usunięty przez autora
@Stewan: Ze wszystkim się zgadzam oprócz tego fragmentu. To jest właśnie jeden z problemów - wykreowana potrzeba atrakcyjności. Próba budowania własnej wartości na tym jak postrzegają Cie inni - imo fundamentalny błąd poznawczy, który tylko unieszczęśliwia. Wiem, że to nie jest proste w świecie, w którym żyjemy - jednak da się to zmienić i budować swoje poczucie wartości wewnętrznie, a nie z zewnątrz. To jest tylko i
Trzeba tylko spróbować spojrzeć na pojęcie własnej atrakcyjności w inny, czasem nieoczywisty sposób. Tutaj nie ma jednej słusznej drogi atrakcyjności tylko
źródło: comment_1654697037eY2PgugaM7BkROlA0ZJclM.jpg
Pobierz@Krasparov: To jest faktycznie dramat, ale przynajmniej nam LPGTDI+ nie krzywdzą dzieci, c'nie? ( ͡° ʖ̯ ͡°)
To jak priorytety w naszym kraju są wywrócone do góry nogami jest ciężkie do strawienia. Walka z wydumanymi problemami, gdzie jest mnóstwo ludzi, którzy potrzebują realnej pomocy natychmiast.