Aktywne Wpisy
lapampek +149
Przecież ona się nawet z tym nie kryje xD Kukoldowski najwyraźniej dobrze się bawi, gdy Alvaro stuka Ankę, jak masz za dużo hajsu to co niektórym #!$%@?. Patrzcie na znaczenie „branzoletki na kostkę u żony” #cuckold #lewandowski To już pewne xD
mirko_anonim +13
✨️ Obserwuj #mirkoanonim
Mówi się że ludzie masowo przebranzawiaja się na IT, a ja patrzę na to z innej strony: dziwię się, że tak mało ludzi przebranzawia się na IT.
Jaki jest sens pracowania w tych wszystkich zwykłych pracach korpo gdzie zarabia się 3.5-4.5k ? Przecież tak pracuje tysiące ludzi w każdym znanym korpo.
Co oni mają w głowach, że jeszcze się nie przebranzawiaja? Lepiej rok pomieszkać z rodzicami zużywając oszczędności niż
Mówi się że ludzie masowo przebranzawiaja się na IT, a ja patrzę na to z innej strony: dziwię się, że tak mało ludzi przebranzawia się na IT.
Jaki jest sens pracowania w tych wszystkich zwykłych pracach korpo gdzie zarabia się 3.5-4.5k ? Przecież tak pracuje tysiące ludzi w każdym znanym korpo.
Co oni mają w głowach, że jeszcze się nie przebranzawiaja? Lepiej rok pomieszkać z rodzicami zużywając oszczędności niż
Całe to sranie na wykopie o kafelek wielkości ikony, gdzie pokazuje się aktualna godzina?
#apple #android
Posiadacze Apple: dostają nowe funkcje i o nich dyskutują
Wyk0pki: FANBOJE SIĘ PODNIECAJĄ, SZALEJĄ, ONANIZUJĄ! U MNIE TO BYŁO X LAT TEMU! JAK ŚMIEJĄ BYĆ ZADOWOLENI!
¯\_(ツ)_/¯
A to nakręcanie bojówki antyapple idzie z góry, gdzie na specjalnych eventach pokazują, że od teraz ekran będzie się rozjaśniał na dworze , a do tego płacą "recenzentom" żeby sikali po nogach że takie coś jest
Ciekawe czemu
@rts6102: Jeśli taki gównowpis zrobiony ewidentnie dla heheszków odbierasz jako "szalowanie Androida" to co ja mogę więcej powiedzieć ( ͡° ͜ʖ ͡°)