Aktywne Wpisy
uncle_freddie +99
Wędrująca ręka Thurama w poszukiwaniu tego, czego Interowi dzisiaj brakuje
MIRROR: https://streambug.org/cv/8e1140
#mecz #meczgif #ligamistrzow
MIRROR: https://streambug.org/cv/8e1140
#mecz #meczgif #ligamistrzow
Odkąd tylko pamiętam nie lubiłam słodkich papryczek nadziewanych serem, ostre mogłam jeszcze zjeść, ale po słodkich to od razu odruch wymiotny. Pewnego dnia jednak, a był to 17 czerwca 2020 roku, miałam ogromną ochotę na owe papryczki i #!$%@?łam prawie całe dwa opakowania, w towarzystwie kanapki z szynką i keczupu. Następnego dnia chciałam spożyć dwie pozostałe papryczki, ale wszystko wróciło do normy i na sam ich widok miałam ochotę biec do kibla,
Czy ktoś z Was rozkminiał głębiej jakość systemu metod ikea? Chodzi mi głównie o okucia szuflad - wyczytałem że jest to Blum, ale czy jest to ta sama seria co maja stolarze? Czy stolarze maja lepszą jakość i jednak da się odczuć różnice?
Druga kwestia czy ktoś z Was próbował położyć kamienny blat na szafki metod? Gdy 5 lat temu zamawiałem kuchnie która obecnie posiadam Pani w sklepie mówiła że jeśli ma być blat od kamieniarza to muszą zrobić wzmacniane szafki.
Mam kamień na szafkach metod - na ścianie montowana szyna (więcej kołków) oraz dołożone nogi. Żadnych problemów. Co do okuć - u mnie blum ale nie wiem jak teraz. (Stolarze sami mają problem z dostępnością okuć).
W Ikei masz dużo krótszy czas
U mnie w domu rodzice nie dbają za bardzo o to czy okolice zlewu są zachlapane, dlatego często w tym miejscu jest woda. Przez 10 lat użytkowania taniej kuchni z sieciówki (chyba BRW) nic się w sumie nie stało. Potem wymieniliśmy kuchnię na taką od stolarza, wyłącznie z takiego powodu, że stara się znudziła. Po 2 latach blat nad