Aktywne Wpisy

Hugolina +7
#niebieskiepaski
Podoba mi się jeden kolega taki. Znamy się z kursu tańca, grywamy w planszówki. To jest dosyć specyficzny typ człowieka, raczej niezbyt umie w relacje z kobietami. Ale mi się podoba :3 Problem tylko że on mnie olewa tzn. trzyma mnie na dystans, mam wrażenie że męczy go gdy jesteśmy sam na sam (w sensie bywamy sam na sam bo dość często wracamy razem tramwajem przez pół miasta to
Podoba mi się jeden kolega taki. Znamy się z kursu tańca, grywamy w planszówki. To jest dosyć specyficzny typ człowieka, raczej niezbyt umie w relacje z kobietami. Ale mi się podoba :3 Problem tylko że on mnie olewa tzn. trzyma mnie na dystans, mam wrażenie że męczy go gdy jesteśmy sam na sam (w sensie bywamy sam na sam bo dość często wracamy razem tramwajem przez pół miasta to

Wrrronika +102
Mieszkam w wynajmowanym mieszkaniu w czesci piwnicznej
Przez jakies 2 miesiace mialam szczury
Teraz mam ptsd
Nie dzialaly zywolapki [miesiac probowalam. Wlacznie tez z tym by chowac jedzenie i nigdy nie trzymac smieci w domu, by po prostu wyniosly sie z braku zywnosci], nie dzialaly pulapki
Przez jakies 2 miesiace mialam szczury
Teraz mam ptsd
Nie dzialaly zywolapki [miesiac probowalam. Wlacznie tez z tym by chowac jedzenie i nigdy nie trzymac smieci w domu, by po prostu wyniosly sie z braku zywnosci], nie dzialaly pulapki

Rozpada się mormońska drużyna. It's over dla chłopa @iAmTS
źródło: comment_1654492448jcuTs6bvPXV6OSF5LTnx05.jpg
PobierzJak się rozpadną to nie przez to, ze tam jest za mało podań, bo one nie wynikają z planu tylko z tego jak drużyny bronią pnr mitchella.
@iAmTS: statystyki które pokazują coś czego nie chcemy widzieć som gupie xD
@iAmTS: tak oczywiście dlatego jak ma wolnego Goberta i kogoś krytego to w 99% przypadków wybierze tego który ma krycie a nie ma na imię Rudy (✌ ゚ ∀ ゚)☞
Głupie jest to, ze wyciągasz liczbę i sobie dorabiasz historię. Przeciez każdą narrację tak można cisnąć.
@iAmTS: skoro wiesz lepiej co ja robię i co widziałem to nie widzę sensu próbować z tobą dyskutować, zachowujesz się jak rozwydrzona nastolatka którą atakują fakty
@LebronAntetokounmpo: teraz jeszcze przeczy faktom bo som gupie
@iAmTS: i to mi śmiesz zarzucać projekcję po tym jak "argumentem" nazywasz to że wiesz lepiej co robię ja ode mnie, zdrowe odklejenie xD
@iAmTS: mogłeś ujawnić że jesteś patusem z nizin społecznych wcześniej, nie traciłbym czasu na odpisywanie czemuś takiemu, ale mogłem się spodziewać, nikt z minimum RiGCz nie kibicuje mormonom
@iAmTS: nic takiego nie miało miejsca, skończ wreszcie kłamać, albo podziel się źródłem
@iAmTS: jeszcze czego, będę patusa słuchał, nie zaśmiecam czarnej wami, dodaje notatki i później mam bekę
@iAmTS: nie jestem patusem twojego pokroju żeby sprzeczać się z faktami które przedstawiłeś, nie wiem po co miałbym to robić, przeciez bez Kawhiego Raptorts ma lepszą obronę, a Rudy najlepszy inside score%, miałeś