Wpis z mikrobloga

@ilem: Tymczasem u polskich imigrantów:
- Pap, sigaretten zijn duurder geworden.
- Betekent dat dat je minder gaat roken?
- Nee, je zult minder eten.

( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@ilem: U nas też. Tylko najpierw podrośnie, a potem PiS powie, że to ze szlachetnych pobudek, a nie z winy ich żenującej niekompetencji i złodziejstwa.
  • Odpowiedz
@ilem: Nie ma tyle kosztować, ma kosztować €10 ale ktoś tam sobie wymyślił, że chciałby €47 do 2040. Większość rządu jest przeciwko.
  • Odpowiedz
@yeloneck: co ty w ogole gadasz? Pale 22 lata. Rzucałem już 4 razy i bez powodzenia. Myslisz ze nie chciałbym się rego pozbyć? Zabroń alkoholikowi się napic i zabron palaczowi zapalic efekt ten sam.
  • Odpowiedz
Dla mnie p-------y mogą kosztować i milion euro za paczkę. J---ć palaczy. J----i egoiści. Chcą niech się trują, ale niech w----------a się truć z dala od ludzi którzy nie pala i nie chca wdychać tego gowna. Na balkonach w blokach wielorodzinnych tez zakaz palenia powinien być. K---a mac okna nie idzie otworzyć bo dymem wali. Ha tfu!
  • Odpowiedz
Rzucałem już 4 razy i bez powodzenia.

@sypazrw: co to znaczy bez powodzenia? Papieros sam wskoczył ci do ust i zaczął się palić? Przyznaj sam przed sobą, że tak właśnie rzucałeś, a nie, że się nie da. Jakoś niektórzy potrafią i po 30 latach przestać palić i tyle.
  • Odpowiedz