Wpis z mikrobloga

@szmatomasz: jak dla mnie najprzystojniejsi Jay i Kasper - obaj niestety podpadli charakterologicznie. Kuba też przystojny, ma taki łobuzerski wdzięk.
Najbardziej zaskoczył mnie Sevag - kompletnie mi się nie podobał fizycznie w HP, a na imprezach po programie na plus ;) Dalej to nie do konca mój typ, ale ja jestem dziwna np. gościu z "365 dni" mnie odrzuca. I nikt mnie nie namówi na drugą część.
  • Odpowiedz
@Czarendze1r: Ja tego nie powiem. I nie wiem czy faktycznie większość tak uważa. Ja nie widzę w Kasprze super przystojniaka. Jakbym na niego nie patrzyła, no nie i już. Jest przystojny. Oni wszyscy wygladają o wiele lepiej niż przeciętny facet na ulicy. Nie oszukujmy się, taka jest prawda. Jednak jak pisałam wcześniej pod tym postem, dla mnie osobiście najprzystojniejszy jest Jay.
  • Odpowiedz
@Joanna_Maria_W: ktoś tu pisał, że Kasper podobno na żywo dużo lepiej wygląda, dla mnie też aż takiej rewelacji nei ma, ale oczywiście przystojny. Grzesiek Skoczek jakoś dla mnie bardziej interesujący, bardziej męski( ͡° ͜ʖ ͡°) (może już wiek u mnie robi swoje:), a Jay taka ma delikatna urodę chlopca, która w ogóle mi się nie podoba, ale też nie można przeciez powiedzieć, ze brzydki
  • Odpowiedz
@Dromodron: U mnie wiek nie sprawił, że Grzesiek mi się podoba (tzn 3 z przodu ;)). On akurat zupełnie nie. Też czytałam, że Kasper wygląda lepiej w realu niż w tv. On jest przystojny, ale mimo że mój typ to ciemne włosy i lekki zarost, to nie widzę w Kasprze tego czegoś. Jay ma delikatną urodę, przepiękny uśmiech i ma w sobie to coś. Te zdjęcia co wstawiał z sesji
  • Odpowiedz
@Czarendze1r: nie patrzę na Kaspra jak na top czy mega przystojniaka wszystkich edycji.
Zauważam po prostu, że jest przystojny i nadaje się jak najbardziej do modelingu. Taką ma urodę. Ale to Jay przykuwał bardziej wzrok z tym lekko nieśmiałym usmiechem. Coś w sobie ma pociągajacego. Mówię to mimo, że na końcu... wrrr...
Z kolei Kuba również jest przystojny w taki zadziorny sposób.
No i fajnie, że są różni, a nie
  • Odpowiedz
@MajaF1: Trzeba przyznać, że faceci w HP są 100x lepsi niż w Love island. Widziałem parę fragmentów, i tam biorą sztucznych, odpychających mięśniaków(tak jak i sztuczne kobiety) A tutaj, prawie każdy coś w sobie miał. Przynajmniej w tym sezonie.
  • Odpowiedz