Aktywne Wpisy
Kagernak +62
Do pracy przyszła nowa dziewczyna, nawet spoko, całkiem ładna (wyższa ode mnie xd), ogarnięta, dobrze się z nią gada, tylko gust muzyczny ma c-----y, ale mniejsza z tym. Pracuje u nas dopiero drugi tydzień a dzisiaj tak znikąd do mnie wypaliła czy nie chciałbym z nią wyprowadzać psy ze schroniska. Ja byłem nieźle zdziwiony bo w końcu się znamy niecałe dwa tygodnie a ona już takie coś mi proponuję, ale jej odpowiedziałem
Edyward +121
Komentarz usunięty przez autora
M------n k--s i hedonistyczne życie nie pomogą.
Kup sobie coś fajnego. Wynagrodzisz sobie trudy życia.
@EscapeFromPrzegryw: No może trochę racja bo ja nie przepadam za takim używkami akurat. Ale jakieś roksy itd. wydają się rozsądnym sposobem inwestowania zarobionych pieniędzy.
@EscapeFromPrzegryw: Właśnie zastanawiam się co kupić bo mimo wszystko dalej we mnie cebulak siedzi i na przykład zastanawiałem się ostatnio nad vr, ale stwierdziłem, że jak mam r------ć 2k na coś co pewnie
Roksa na chwilę odetnie cię od p---------j rzeczywistości. Ale jak to ci wystarczy. Śmiało. Tak będzie lepiej niż żydzić hajsy i czuć się z tym źle.
@EscapeFromPrzegryw: Hmmm, w sumie. Niby nigdy na to nie zwracałem uwagi, bardziej ubraniami się interesowałem, ale w sumie to mogłoby być całkiem przyjemne.
@EscapeFromPrzegryw: Nie wystarczy, ale jak to mówią na bezrybiu to i rak ryba.
@Niepoprawneprawilnosci: Mi się właśnie wydaje, że atrakcyjne kobiety rzadziej będą tak robić bo będą w stanie wejść w związek z atrakcyjnym mężczyzną. Średnie i brzydkie będą z nimi co najwyżej wchodzić do kibla lub w jakieś układy w nadziei, że będzie z tego coś więcej.
@NoHejCoTam: Nie każdy. Mężczyźni prawie nigdy a kobiety w większości też nie chcę, tylko te co nie chcą nie udają koleżanki czy zainteresowania. Nie odczuwam, żebym się zamykał na jakieś realne możliwości bo kobiety nie postrzegają takich ludzi jak ja jako mężczyzn.