Wpis z mikrobloga

Z perspektywy czasu stwierdzam, że mój ziomek miał racje co do zarządzania pieniędzmi. Ja oszczędzam cały czas i staram się kumulować kapitał, ale tak na prawdę to teraz dochodzę do wniosku, że to nie był najlepszy pomysł w moim przypadku. I tak nigdy nie dorobię się takiego majątku, żeby móc żyć jak prawdziwy bogacz (duża chata, rezygnacja z pracy, podróżowanie po świecie itd.). Rodziny też nie zamierzam zakładać bo z moim wyglądem żadna kobieta mnie nie pokocha, a nie zamierzam być bankomatem dla zawiedzionej życiem pani, która zderzyła się z brutalną rzeczywistością i zorientowała się, że ci przystojni panowie to chcieli tylko poruchać, więc dla wygody można się ustatkować z jakimś frajerem. Trzeba było jak on r----------ć hajs na m------n, k--s, drogie ubrania itd. Tyle mi właśnie przyszło z bycia "ogarniętym". Teraz muszę się powoli przestawić z obecnej mentalności na tę właściwą bo nie byłbym w stanie tak z miesiąca na miesiąc przestać oszczędzać i zacząć p-----------ć cały czas na bieżąco, jakoś dziwnie bym się z tym czuł. #przegryw #huoppill
  • 28
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@NoHejCoTam: Rzecz w tym, że kobiety są dzisiaj świadome swoich możliwości więc młoda dziewczyna nie zechce się związać z manletem z mordą 3-4/10. Jeżeli jakaś kobieta się interesuje takim gościem jak ja, nawet na stopie koleżeńskiej to jest wiadome, że nie ma szczerych intencji. Tego mnie właśnie życie nauczyło.
  • Odpowiedz
M------n k--s i hedonistyczne życie nie pomogą.

@EscapeFromPrzegryw: No może trochę racja bo ja nie przepadam za takim używkami akurat. Ale jakieś roksy itd. wydają się rozsądnym sposobem inwestowania zarobionych pieniędzy.

Kup sobie coś fajnego

@EscapeFromPrzegryw: Właśnie zastanawiam się co kupić bo mimo wszystko dalej we mnie cebulak siedzi i na przykład zastanawiałem się ostatnio nad vr, ale stwierdziłem, że jak mam r------ć 2k na coś co pewnie
  • Odpowiedz
Może jakiś zegarek

@EscapeFromPrzegryw: Hmmm, w sumie. Niby nigdy na to nie zwracałem uwagi, bardziej ubraniami się interesowałem, ale w sumie to mogłoby być całkiem przyjemne.

Roksa na chwilę odetnie cię od p---------j rzeczywistości. Ale jak to ci wystarczy.

@EscapeFromPrzegryw: Nie wystarczy, ale jak to mówią na bezrybiu to i rak ryba.
  • Odpowiedz
Szczególnie dotyczy tych ładniejszych kobie

@Niepoprawneprawilnosci: Mi się właśnie wydaje, że atrakcyjne kobiety rzadziej będą tak robić bo będą w stanie wejść w związek z atrakcyjnym mężczyzną. Średnie i brzydkie będą z nimi co najwyżej wchodzić do kibla lub w jakieś układy w nadziei, że będzie z tego coś więcej.
  • Odpowiedz
@suweren_sudoku: P--------e bo sporo zachowań jest mocno osadzonych w temperamencie, którego nie da się zmienić. Ale z drugiej strony są one ostatecznie kształtowane przez osobowość i schematy myślowe, które już są w różnym stopniu plastyczne więc jest nadzieja.
  • Odpowiedz
każda

@NoHejCoTam: Nie każdy. Mężczyźni prawie nigdy a kobiety w większości też nie chcę, tylko te co nie chcą nie udają koleżanki czy zainteresowania. Nie odczuwam, żebym się zamykał na jakieś realne możliwości bo kobiety nie postrzegają takich ludzi jak ja jako mężczyzn.

Jak się nie ma wyglądu to niestety trzeba pogodzić się z tym, że będzie trzeba nadrobić statusem społecznym i
  • Odpowiedz