Wpis z mikrobloga

via Wykop Mobilny (Android)
  • 4
Przykro się robi jak się ogląda tego gniota. Naprawdę wierzyłem, że dadzą radę, ale tego serialu nie ratuje absolutnie już nic. Wszystko jakieś nijakie, zero emocji i przywiązania do bohaterów, logiki kompletnie brak. Księga Boby Fetta przy tym serialu to majstersztyk.
#obiwankenobi #starwars
  • 3
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

via Wykop Mobilny (Android)
  • 7
@name_taken: mnie najbardziej wkurzają inkwizytorzy. Moim zdaniem są wrzuceni na siłę i zepsuli zasadę dwóch. Tak samo gdy Obi wan się dowiaduje kim jest Darth vader. Jaka ta scena była płytka. Jak się czytało książkę o tarkinie to tam było , że nikt nie znał tożsamości Vadera oprócz palpatima, tarkin się jednak domyślał, kto się kryje za tą postacią. A teraz pierwsza lepsze inkwizytorka, o to jest Anakin Skywalker i
  • Odpowiedz
@Lardor: Z tymi inkwizytorami to też nie rozumiem pomysłu ale oni byli już w Rebelsach. Wolałbym by byli oni po prostu wytrenowani do walki mieczem świetlnym ale bez umiejętności posługiwania się Mocą. A na ten moment wygląda na to że mają być po prostu przrciwnikami do pokonania przez tych wszystkich ukrywających się Jedi w serialach i grach.
  • Odpowiedz
@Rafaello91: Trochę tak jest, musza jakichś antagonistów dodać na potrzeby scenariusza. Mi tam nie przeszkadzają, bo pokazani są jako zbyteczni słudzy do konkretnych zadań, nie mający takich umiejętności jak Vader czy Palpatine.
  • Odpowiedz