Aktywne Wpisy

Metodzik +200
✨🎁✨🎁✨🎁✨🎁✨🎁✨🎁 DARMOWA GRA NA EPIC ✨🎁✨🎁✨🎁✨🎁✨🎁✨🎁
🔥 F1® Manager 2024 za D̲A̲R̲M̲O̲ na EPIC 🔥
📊 OCENY:
🎯 Metacritic: Metascore: 81/100, Userscore: 8.1/1
🔥 F1® Manager 2024 za D̲A̲R̲M̲O̲ na EPIC 🔥
📊 OCENY:
🎯 Metacritic: Metascore: 81/100, Userscore: 8.1/1

qpis +16
portfel do oceny. Konto emerytalne, wiec perspektywa dlugoterminowa, konto zalozone 2 tyg temu
#gielda #meczennicyxtb #gpw
#gielda #meczennicyxtb #gpw

źródło: IMG_6891
Pobierz
Pewnie Brytole i Niemcy o Polakach robiących coś więcej niż praca na zmywaku też podobne komentarze robią.
#aryoconcent #polska #ukraina
źródło: obraz
Pobierzprzecież ci ludzie też mieli oszczędności, rózne waluty, samochody, szerokopojęty majątek. tak jak Aryo pisze, część z nich posprzedawała domy w ukrainie, często pewnie zajebiste chaty, i teraz kupują za to sobie mieszkania w Polsce
@Aryo: jak się zacznie robić gorąco to pierwsi wyjadą dobre zarabiający. Ciekawe czy jakiś Francuz czy Hiszpan będzie się zastanawiał skąd miał pieniążki #programista15k
@Aryo: Dokładnie tak jest, byłem, widziałem, doświadczyłem tego rasizmu od różnych patusów które nie mogły zrozumieć jakim cudem radziłem sobie lepiej niż oni.
Efektem był Brexit, nagonka na całą Europę Wschodnią i oddanie władzy najgorszemu brytyjskiemu warcholstwu. No cóż - po kilku latach widać do czego prowadzi słuchanie się głosu plebsu.
@powodzenia: złoto
@zimowyporanek: Piszesz to w taki sposób jakby w 10 piętrowym PRLowskim bloku z kilkoma klatkami nie mogła nastąpić sprzedaż mieszkania