Aktywne Wpisy
WielkiNos +416
Juleczka po kulturoznawstwo chwali się dyplomem w sposób sugerujący, że zdobyła go nie tą częścią ciała, którą się go zwykle zdobywa.
#bekaztwitterowychjulek #p0lka #studia #bekazpodludzi #logikarozowychpaskow
#bekaztwitterowychjulek #p0lka #studia #bekazpodludzi #logikarozowychpaskow
Nighthuntero +832
Tak chciałem tylko przypomnieć w jakim cuckoldstanie żyjemy.
Wariatka opublikowała wpis w którym bez żadnych dowodów oskarżyła tatuażystę o molestowanie/gwałt podczas wykonywania jej tatuażu. Jak się oczywiście okazało wszystko zmyślała, aby tylko nie zapłacić za tatuaż. Wykopki od razu zaspamowały sociale, że gość jest gwałcicielem.
Jakie poniosła konsekwencje w cuckoldstanie? Dokładnie tak, macie rację, żadnych.
Moderacja Wykopu i stecka szczególnie się popisali, nie usuwając wpisu przez ponad tydzień.
#p0lka #
Wariatka opublikowała wpis w którym bez żadnych dowodów oskarżyła tatuażystę o molestowanie/gwałt podczas wykonywania jej tatuażu. Jak się oczywiście okazało wszystko zmyślała, aby tylko nie zapłacić za tatuaż. Wykopki od razu zaspamowały sociale, że gość jest gwałcicielem.
Jakie poniosła konsekwencje w cuckoldstanie? Dokładnie tak, macie rację, żadnych.
Moderacja Wykopu i stecka szczególnie się popisali, nie usuwając wpisu przez ponad tydzień.
#p0lka #
jest jedna rzecz, która mnie trochę wkurza z Ukraińcami. Pewnie część mnie wyśmieje, ale trudno.
Ostatnio częściej jeżdzę pociągami, płace za bilet i nieraz się okazuje, że nie ma miejsca siedzącego (w niektórych pociągach nie można zarezerwować miejsca siedzącego), bo część miejsc jest zajęta przez Ukraińców, którzy nie płacą za bilet, a całą rodziną robią sobie wycieczki międzymiastowe. Nie umrę od tego, że będę stać, ale jakoś tak wydaje mi się to trochę nie w porządku.
Komentarze "gdyby zniszczono ci dom to tez byś mógł siedzieć, możecie sobie darować"
♯ukraina #polska #pociagi #zalesie
---
Kliknij tutaj, aby odpowiedzieć w tym wątku anonimowo
Kliknij tutaj, aby wysłać OPowi anonimową wiadomość prywatną
ID: #629770b26c4acecd3174cf4c
Post dodany za pomocą skryptu AnonimoweMirkoWyznania ( https://mirkowyznania.eu ) Zaakceptował: LeVentLeCri
Wesprzyj projekt
---
Zaakceptował: karmelkowa
@AnonimoweMirkoWyznania: xDDDDDDDDDDD jaki ty jestes naiwny. Podrozuja ile wlezie i korzystaja z tego i jezdza calymi rodzinami