Wpis z mikrobloga

Sezon na odkopywanie niekorzystnych zdjęć z parad sprzed 15 lat i bólu dupy o loga korpo uważam za otwarty ( ͡° ͜ʖ ͡°)( ͡° ͜ʖ ͡°)

W tym miesiącu wszystkim osobom LGBT+ życzę wszystkiego najlepszego, niedoświadczania dyskryminacji w towarzystwie, miejscu pracy oraz w sferze publicznej, życzę znalezienia tej jedynej osoby partnerskiej z którą będziecie szczęśliwi. Możliwości adopcji dzieci, by móc je wyrwać z koszarów "domu" dziecka i dać im prawdziwy, szczęśliwy dom. Spełnienia marzeń, możliwości bycia sobą niezależnie od miejsca i okoliczności. Buziaki Tęczaki ()()
#lgbt #teczowepaski #pridemonth
Pobierz Gwendeith - Sezon na odkopywanie niekorzystnych zdjęć z parad sprzed 15 lat i bólu du...
źródło: comment_1654066879N5U6zkJDt05dYwsOAGHqjO.jpg
  • 36
@Baudi: przecież to za każdym razem wygląda tak samo.

Chcesz ośmieszyć patriotów? Proszę bardzo, wstawiasz zdjęcia jakichś małp z RN.
Chcesz ośmieszyć gejów? Proszę bardzo, wstawiasz zdjęcia drag queen albo nagich ludzi na paradzie równości.

Pozostałe 99% na tym cierpi.
@Baudi:

Mam niezbite dowody na to, że sprzedajesz uran czeczenom i handlujesz dziecięcymi organami na czarnym rynku. Musisz jednak sobie je wyszukać, bo ja ich nie pokażę. ( ͡° ͜ʖ ͡°)

@CzajnikZniszczenia: Ale mnie to nie interesuje
@Baudi: przecież to za każdym razem wygląda tak samo.

Chcesz ośmieszyć patriotów? Proszę bardzo, wstawiasz zdjęcia jakichś małp z RN.

Chcesz ośmieszyć gejów? Proszę bardzo, wstawiasz zdjęcia drag queen albo nagich ludzi na paradzie równości.

Pozostałe 99% na tym cierpi.

@theicecold: Zgadzam się, uważam tak samo poza tym podziałem procentowym bo to akurat ciężko stwierdzić. Natomiast ja odniosłem się do argumentu, że co rok odgrzebywane i postowane są te same