Aktywne Wpisy
yahoomlody +31
Nitka z naszymi pierwszymi samochodami
Ja Fiat Uno 1.0, rocznik 1999, miałem w latach 2013-2016 aż poszedł na złom ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Oczywiście jest do auta nostalgia i w ogóle, ale obiektywnie to był strasznie powolny grat, który rdzewiał z prędkością światła
#motoryzacja #fiat #samochody
Ja Fiat Uno 1.0, rocznik 1999, miałem w latach 2013-2016 aż poszedł na złom ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Oczywiście jest do auta nostalgia i w ogóle, ale obiektywnie to był strasznie powolny grat, który rdzewiał z prędkością światła
#motoryzacja #fiat #samochody
Kwas747 +32
Ej kojarzycie te mobilne kawiarnie na rowerach? Właśnie sobie zdałem sprawę że kawa w tym przybytku kosztuje 12 zł. Kumacie? 12 zł za kawę z budy na rowerze ? Tyle samo co w eleganckiej kawiarni w której obsłuży nas kelnerka, odbierze zamówienie, przyniesie kawe, rozliczy przy stoliku. Foodtrucki z burgerami za 50 i kawa z roweru za 12. Jak byłem w Neapolu to w każdej lepszej kawiarni espresso było za 90 centów
#ukraina #wojna
@oskar_oskarewicz: podrzuć linka
Cwaniaki na Zachodzie, bo Rosja im nie zagraża. Jakby posiedzieli pod butem pół wieku, to by inaczej śpiewali.
@oskar_oskarewicz: jak widać nie ma, podrzuć linka może xD
W czym jest te trochę prawdy?
@AShans: Bo znowu naważyli piwa które cała Europa musi wypić? Ostatnie trzy miesiące powinny jednak trochę ciebie obudzić.
Eksploatowana propagandowo jest powszechna niechęć do PiS i ignorancja użytkowników, którzy nie wiedzą dlaczego sytuacja energetyczna państw byłego bloku wschodniego wygląda tak a nie inaczej.
Zobacz tu sobie przykład takiej dyskusji.
https://www.reddit.com/r/worldnews/comments/v1hsqy/eu_leaders_agree_to_ban_90_of_russian_oil_by_the/ian0a4j/?utm_source=reddit&utm_medium=web2x&context=3
Musiałbys posiedzieć sobie na r/worldnews r/europe czy r/news i zwracać uwagę