Aktywne Wpisy

xiv7 +21
Czego używacie do golenia twarzy? U mnie kiedyś były jednorazówki ale potrafią skubane podrażniać, więc od jakichś 2 lat jest taki Philips elektryczny i na sucho 0 podrażnień. Najlepszy wynalazek zaraz za szczoteczkami sonicznymi. Wiem że są jeszcze takie maszynki elektryczne z nożami w kształcie trzech kółek ale tamte znowu miałem wrażenie że rwały włosy.
#niebieskiepaski #golenie #pytanie #dziendobry
#niebieskiepaski #golenie #pytanie #dziendobry
źródło: images
PobierzCzym golisz twarz?
- Jednorazówka 20.7% (179)
- Z wymiennymi ostrzami 17.7% (153)
- Elektryczna "3 kółka" 10.0% (86)
- Elektryczna jak na zdjęciu Philips 51.6% (445)

Ludzik90 +31
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...

Taka mała refleksja.
Wisła Kraków to 116 lat historii. Jakieś 5 pokoleń kibiców.
Kiedyś słyszałem taką definicję państwa, że jest to dobro które pożyczamy od starszych pokoleń i przekazujemy je następnym. Czyli jesteśmy jego tymczasowymi właścicielami- a każde pokolenie ma zobowiązanie wobec tych przed i po aby tego wszystkiego nie roztrwonić.
Jeśli się zgodzimy, że można takie podejście przyłożyć do klubu piłkarskiego...
Ja już pominę porażkę sportową. No ale żeby na koniec wyszedł jakiś "lider" i powiedział publicznie "z------m" to to jest scena jak z filmu Idiocracy.
Co by pomyślała ta Ś.P. pani, najstarsza kibicka Wisły gdyby dożyła meczu z Wartą? Wychodzi jakiś gnojek i mówi "z------m".
Do kogo on mówi? Do uczniów 3 klasy zawodówki? Czy do tych 3 pokoleń kibiców na stadionie?
To jest wszystko absurdalne.
A używanie takiego języka publicznie jest skandaliczne, nie powinno być przyzwolenia na przekleństwa.
Nigdzie nie napisałem jaka to historia. Nie wspomniałem czy chwalebna czy wstydliwa i które jej ftagmenty tak oceniam. Cechowanie jej nie jest przedmiotem mojego wywodu.
Wyskakując z takimi uwagami po prostu, jak to się mówi, "z------ś". Czy tam "z-------ś".
Wiem ze prawda boli - GTS juz sie z historii klubu nie wymaże.
Ojczyzny się nie wybiera. Klub sobie wybrałem świadomie. Widać różnicę?
A teraz odnośnie Hutnika:
1. Gdy na Wiśle grano mecze międzynarodowe, na Hutniku mnisi sobie łowili ryby.
2. Ruch kibicowski na Hutniku zorganizowali kibice Wisły z NH, którym nie chciało się dojeżdżać na Reymonta. Popytaj
@gascoigne:
To jest bez znaczenia. Podobnie jak to, co pomyśli jakiś Pan Mateusz, który przychodzi na sektor rodzinny z żoną i dwoma przedszkolakami, a w przerwie kupuje zapiekanki dla całej czwórki.
Liczy się tylko to, jak zareaguje głośna i
@DerMirker: xD Kto to widział używać przekleństw na stadionie xD
No jemu to po prostu nie wypada.