Aktywne Wpisy
Gork +22
INB4 bait ale nie jest.
Mirki mam taki problem z dziewczyną z którą mieszkam od jakiś 2 lat. Od początku naszej znajomości (4 lata) różowa miała sporą nadwagę, co też od początku mi przeszkadzało (trochę jak pasta o Sylwii ( ͡° ͜ʖ ͡°), ale że cała reszta była ok to pewnie mylnie założyłem, że uda mi się na nią wpłynąć pozytywnie i razem coś podzialamy w temacie (sam
Mirki mam taki problem z dziewczyną z którą mieszkam od jakiś 2 lat. Od początku naszej znajomości (4 lata) różowa miała sporą nadwagę, co też od początku mi przeszkadzało (trochę jak pasta o Sylwii ( ͡° ͜ʖ ͡°), ale że cała reszta była ok to pewnie mylnie założyłem, że uda mi się na nią wpłynąć pozytywnie i razem coś podzialamy w temacie (sam
rafau16 +494
Jak żyć proszę państwa?
Jak się odnaleźć z tego zagubienia?
Czy 26 lat to już ten czas gdy muszę być określony i znać swoje miejsce na tym świecie?
Strasznie mnie boli ta rzeczywistość i zniszczenie ludzi, niezrównoważone funkcjonowanie świata i brak empatii społecznej wobec bardzo wielu kwestii.
Chciałbym znaleść swoje miejsce na tym świecie i w końcu być szczęśliwym.
prawdziwy test trwa pare godzin masz tam badane wiele typów inteligencji np. matematyczna czy przestrzenna. Pamiętam na przykład jakieś obrazki, które trzeba było ułożyć w logiczną całość, sporo tego było. Test był też w asyście psychologa.
niestety były niejawne i nie wiem jak wypadłem na tle społeczeństwa :<