Wpis z mikrobloga

Od 6 miesięcy użytkuję Samsunga S20 FE. Jednak bardzo nie lubimy się z tym telefonem. Jest to mój pierwszy i ostatni Samsung. Dlatego rozglądam się za czymś nowym. W tym miejscu proszę o pomoc z wyborem. Co do marki jestem otwarta chociaż zastanawiałam się nad Iphonem. Zależy mi na dobrych aparatach, budżet do ok. 4 tys. #iphone #telefony
  • 6
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@marta_am: mam S20 FE jako służbowy, a prywatny to iPhone X. Uwierz mi, wolę 100x bardziej korzystać ze swojego telefonu niż z tego co dostałem z pracy ( ͡° ͜ʖ ͡°) kolejny iPhone to będzie pewnie dual by włożyć kartę od pracodawcy, a swoją zrobić jako eSIM. W Twoim przypadku odczujesz pozytywną różnice przy każdym telefonie od Apple.
  • Odpowiedz
@marta_am: Stabilność na dłużej niż 2 lata to iPhone. Tam do końca wsparcia telefon jest jak nowy, a android to android po roku widać pierwsze spadki wydajności, a po dwóch i więcej latach wychodzą kolejne niedogodności. Wiem bo ponad półtora roku posiadam telefon z Androidem, a żoną równolegle kupiła iPhone 8 plus i przy moich różnych niespodziankach, to jej jak dopiero wyjęty z pudełka. Na pewno bateria jest męcząca, ale
  • Odpowiedz