Aktywne Wpisy
BiauekRemover +163
Ktoś z piewców pamięci złotej rybki może mi wyjaśnić dlaczego za Tuska było gorzej niż za PiSu? Nawet nie gorzej, źle po prostu, ja czasy ich kandydatury pamiętam jaki rozkwit firm i gospodarki a nie rekordy likwidacji i upadłości, o cenach nie wspominając
#wybory
#wybory
Adamfabiarz +27
Przypominam poprzednie rządy PO-PSL dla smarkaczy co nie znają / jeszcze się nie interesowali, oraz dla tych co zapomnieli:
1) Zarobki były niższe,
2) siła nabywcza średnich zarobków była niższa,
3) nie wspominając o płacy minimalnej poniżej granicy ubóstwa.
4) bezrobocie było znacznie wyższe
5) istniała republika kolesi - Platforma + zaprzyjaźnieni biznesmeni zgarniali całą śmietankę i większość wytworzonego PKB
6) jeśli chodziło o inwestycje gospodarcze lub poprawę warunków bytowych społwczeństwa to
1) Zarobki były niższe,
2) siła nabywcza średnich zarobków była niższa,
3) nie wspominając o płacy minimalnej poniżej granicy ubóstwa.
4) bezrobocie było znacznie wyższe
5) istniała republika kolesi - Platforma + zaprzyjaźnieni biznesmeni zgarniali całą śmietankę i większość wytworzonego PKB
6) jeśli chodziło o inwestycje gospodarcze lub poprawę warunków bytowych społwczeństwa to
Dzwonie po medycynach pracy, nikt nie robi tego zdalnie.
Raka potrafia wyleczyc zdalnie, ale zrobic badan, ktore jak wiemy sluza tylko dojeniu ludzi z kasy juz nie.
I to nawet mowiac ze place z gory za chwile i wystarczy fotka. Chory kraj...
#pracbaza #medycyna
Mam swoja firme. Pracuje w DE, ale zalozylem polska pod katem tego zeby brac prace tu i tu. I cos czuje ze po roku ja zamkne i przejde na niemiecka dzialalnosc.