Wpis z mikrobloga

Mam k---a zjazd, depresje, mysli samobojcze bo s----------m wszystko to co udalo mi sie przez ostatni czas ogarnac na trzezwo. Znowu jestem w czarnej dupie. Na koncie 1,79. Wypłata 10.06 a opłat 600zł jeszcze. Skoncztlo mi sie cpanie, nie moglem zalatwic juz a w sumie to moglem ale musialbym sie poniyc. Opuscilem dni w pracy wiec to juz łatka. Piwa jeszcze dzialaja wiec to uczucie jest do zniesienia ale wiem ze rano bedzie rozpacz i wstyd..
  • 39
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@zwykly_ktos: nie masz depresji tylko jesteś cpun i alkoholik i masz wyrzuty sumienia

@Daszekk: To nie są wyrzuty sumienia, tylko paniką przed brakiem używek. Takie narkomanskie k---y nie maja wyrzutów sumienia- sprzedadzą swoją dupe, matkę, brata i ostatnią wartościowa rzecz, żeby się nacpac.
  • Odpowiedz
Takie narkomanskie k---y nie maja wyrzutów sumienia- sprzedadzą swoją dupe, matkę, brata i ostatnią wartościowa rzecz, żeby się nacpac.

@Brylant: zgadza się.

@zwykly_ktos: no i dobrze. Może jak jebniesz o dno z całej siły to będzie szansa, że się ogarniesz i będziesz stanowił jakąś korzyść dla spoleczenstwa (ale wątpię)
  • Odpowiedz