Aktywne Wpisy
Szymonkaczynski +411
Siema Mirki, w Was moja ostatnia nadzieja.
Szukam ludzi z politechniki Łódzkiej.
Jeden z Waszych bardziej znanych profesorów (profesor doktor habilitowany)Sławomir S. Zniszczył mi życie jadąc jak wariat,wyprzedzał 5aut na zakręcie.jakims cudem przeżyłem,niestety później było tylko gorzej aż do dzisiaj...dzisiaj jest tragicznie PZU przekfalifikowalo mój status jako nie godny by żyć.nie stać mnie już kompletnie na nic,na chleb na rachunki,totalnie na nic,za chwilę wyląduje na bruku.trafilem też niestety na "nieodpowiednich lekarzy".moja noga
Szukam ludzi z politechniki Łódzkiej.
Jeden z Waszych bardziej znanych profesorów (profesor doktor habilitowany)Sławomir S. Zniszczył mi życie jadąc jak wariat,wyprzedzał 5aut na zakręcie.jakims cudem przeżyłem,niestety później było tylko gorzej aż do dzisiaj...dzisiaj jest tragicznie PZU przekfalifikowalo mój status jako nie godny by żyć.nie stać mnie już kompletnie na nic,na chleb na rachunki,totalnie na nic,za chwilę wyląduje na bruku.trafilem też niestety na "nieodpowiednich lekarzy".moja noga
#heheszki #gotowanie #humorobrazkowy
@MxS89: Hehe fajny obrazek.. ale niestety to nieprawda ¯\_(ツ)_/¯
#!$%@? makaron + za mało wody
Normalny z durum nie ma prawa się skleić dopóki go nie rozgotujesz ¯_(ツ)_/¯
@fifrak: @szymek627: Jakiego oleju? Co wy robicie z tym makaronem, że wam się skleja?
@MxS89: No i? Serio, nie rozumiem tego przytyku, że ktos hehe glupi na głupiego mema odpisuje. Zwlaszcza jeśli mem nawiązuje do codzienności i zazwyczaj pod takimi są dyskusje.
Ostatnio sie dowiedziałem z dyskusji pod memem jak dobrze smażyć kurczaka.
Makaron lubella i na 100g makaronu 1l wody.
Dodać soli i zamieszać z jeden raz w środku gotowania i nic się nie sklei
@MxS89: No i? Serio, nie rozumiem tego przytyku, że ktos hehe glupi na głupiego mema odpisuje. Zwlaszcza jeśli mem nawiązuje do codzienności i zazwyczaj pod takimi są dyskusje.
Ostatnio sie dowiedziałem z dyskusji pod memem jak dobrze smażyć kurczaka.
@BulgarskiTaboret: jak dobrze smażyć kurczaka?
@BaRi: chyba masz coś innego na myśli mówiąc o makaronie. Jem dużo makaronu z pszenicy durum i nie mieszam go nigdy. Nie skleja się.