Aktywne Wpisy

jmuhha +1
Sa jakies zalety bycia w związkach? ( ͡° ʖ̯ ͡°)

Jagoo +26
Kolejne dwa UV deco skończone. Mam już cztery gotowe prace. Jutro zaczynam mój największy projekt, gdyż moje płachty są długości mojej kuchni. Na pierwszą płachtę mam pomysł, żeby namalować gołą babę bez głowy z oczami w sutkach i grzybami w cipce. Mój plan jest taki, żeby zrobić takie deco jakich zazwyczaj nie ma na imprezach psytrace. Trochę się śmieje że będę dawcą bad tripów na festiwalach. Dodatkowym smaczkiem jest to, że maluje
źródło: temp_file6256073990448366363
Pobierz

A nie mogłeś jej po prostu pomóc i wyjaśnić?
Skoro wiesz, że jest nieogarnięta, to wychodzisz na jeszcze bardziej złośliwego niż myślałem.
A wystarczyło pobrać na telefon Storytel.a wystarczyło jej pomócKomentarz usunięty przez autora
Komentarz usunięty przez autora
@mietek_zul: Tak tak, za granica sie fachowcy znaja, nikt nikogo nienoszukije itd. Swietna bajka ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@Lereve: @Kouros: @artekF: @mietek_zul: @Shinyz0: Ale z was płatki śniegu xD żenada
@sruba_m3: O tak ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Nawet bez sprawdzania profilu od razu wiadomo, że kolega jest bywalcem "świntego tagu" ¯_(ツ)_/¯
Komentarz usunięty przez moderatora
@mietek_zul:
Dobrze, ze nie wszyscy maja podobne podejscie bo to bylby kraj idiotow... a nie czekaj
@kodecss: @mietek_zul: Sama z siebie zrobiła idiotę. Co to jest za problem wpisać w google "czytnik ebooków" i poświęcić minutę na to, żeby się dowiedzieć do czego to urządzenie służy? Albo chociaż zapytać sprzedawcy w sklepie czy przeczytać na etykiecie pudełka?
Jak ktoś jest na tyle leniwy i ograniczony że nawet tego nie potrafi, to nie