Aktywne Wpisy
Kwas747 +42
Ej kojarzycie te mobilne kawiarnie na rowerach? Właśnie sobie zdałem sprawę że kawa w tym przybytku kosztuje 12 zł. Kumacie? 12 zł za kawę z budy na rowerze ? Tyle samo co w eleganckiej kawiarni w której obsłuży nas kelnerka, odbierze zamówienie, przyniesie kawe, rozliczy przy stoliku. Foodtrucki z burgerami za 50 i kawa z roweru za 12. Jak byłem w Neapolu to w każdej lepszej kawiarni espresso było za 90 centów
depcioo +3
Czy ppk się opłaca?
Jesteście zapisani u was w firmach?
#ppk #oszczedzanie #inwestycje #pracowniczeplanykapitalowe
Jesteście zapisani u was w firmach?
#ppk #oszczedzanie #inwestycje #pracowniczeplanykapitalowe
Czy czytnik męczy wzrok? Pracuję przy komputerze i bardzo dużo czasu spędzam przed ekranem, więc do tej pory ciągle wybierałem książki w formie papierowej, żeby i mózg i oczy trochę odpoczęły, ale powoli kończy mi się miejsce na półce, a w sprzedawanie i ciąganie przy przeprowadzce niestety średnio mi się chce.
Obawiam sie ze moj stary kundel nic nie wyswietla (nie swieci) bo po ciemku nie ma opcji zeby cos zobaczyc = nie emituje swiatla.
Nie rozumiemu sie o co mi chodzi z "wyswietla" Moze zle to ujalem - chodzilo mi o swieci.
Jasne i pelna zgoda ze w dzisiejszych czasach ludzie spedzaja mnostwo godzin przed
Oj tak byczku +1. Wszystko jest dla ludzi, ale z umiarem.
@azmar: Tak wiem ze zle na poczatku okreslilem. Bardziej mi chodzilo o swiecenie a nie wyswietlanie. Moj stary kundel wyswietla bez swiecenia. O to mi chodzilo.
@gorzki99:
Te nowe czytnik są takie same jak twój. Ich ekrany też nie świecą, chyba że użytkownik sobie włączy taką funkcję.