W farmazony alimenciarza mogą wierzyć tylko jego rodzice i fani do 12 roku życia co łapią jego scamy ( ͡°͜ʖ͡°) 750k? XD nic mnie dzisiaj tak nie rozśmieszyło XD
@DDDDDW: Nie interesuje się tym typem nie wiem nawet co on robi. Widzę jedynie w tym poście, że 2.6mln na YT czyli spora liczba owieczek i na tej podstawie śmiem twierdzić co do wartości danego zawodnika.
@Jestemkoksupotezny: uświadomię cię, że 70% tych subów umarło śmiercią naturalną (gość teraz ma średnio 100k wyświetleń pod filmikami). Patrząc na pazerność alimenciarza, gdyby fame tyle mu zaproponowało to gosc nawet na wózku inwalidzkim by wjechał do oktagonu a nie #!$%@?ł, że plecy go bola wiec ma #!$%@? ( ͡°͜ʖ͡°)
@DDDDDW: @misrz_mocy_ognia: Dla mnie to Ci wszyscy Youtuberzy to powinni dopłacać do występu na takim Fame. Odpalasz sobie Youtube wchodzisz na kartę na czasie, a tam jakieś ocenianie Tiktoka, otwieranie skrzynek w cs, odpowiadanie na pytania "widzów" ...Ogólnie po osiągnieciu progu bycia sławnym to wrzucają byle co i tak owieczki to oglądają. Obecnie nie ma żadnego ciekawego kanału na YT.
@DDDDDW: dokładnie, musiałby sprzedać około 35.000-40.000 PPV, żeby zarobić na swoją pensje. Polecam zobaczyć ile dostała lil masti, która ma rekord wynagrodzenia.
750k? XD nic mnie dzisiaj tak nie rozśmieszyło XD
#famemma
ps. Oczywiście masz rację poteznyzielonykoksie ( ͡° ͜ʖ ͡°)