Wpis z mikrobloga

Pewnie było już tu dużo takich postów, ale muszę to z siebie wyrzucić. Tinder to jest #!$%@? żart. Tzn. może i jest spoko, ale tylko jak jesteś kobietą albo chadem min. 9/10 W przeciwnym razie IT'S OVER. Dotychczas blackpilla traktowałem z pewną dozą dystansu, na zasadzie - coś w tym jest, ale bez przesady. Ale #!$%@? nigdy w życiu nie zostałem tak brutalnie zweryfikowany przez blackpill jak na tinderze. W tydzień zrobiłem #!$%@? 7 par xd I ok. 20 polubień, no ale co z tego. Z czego momentami już byłem #!$%@? i wszystko dawałem w prawo jak leci i tym sposobem połowa tych par to grube/brzydkie laski. Nawet nie doszedłem do etapu pisania z tymi dziewczynami, a przecież tam jest jeszcze gorzej. Żeby nie było, nie uważam się za gigachada 10/10 i nie spodziewałem się cudów. Ale myślę, że nie jestem chyba #!$%@? aż tak odpychający żeby zostać potraktowany jak #!$%@? odpad genetyczny, miałem parę relacji wcześniej.

Druga sprawa to profile tych lasek. Nie przesadzając, jakieś 3/4 nie ma nawet opisu albo ma tylko wpisaną nazwę ig. One wiedzą, że nie muszą się wysilać na opis, bo wystarczy, że poświeci taka na zdjęciach cycami i dupą i atencję ma już zapewnioną, dosłownie za samo posiadanie cipska. Może jedna na nwm 20-30 ma w miarę sensowny, ciekawy opis.

Także tak jak mówię, jeśli nie jesteś chadem min. 9/10 to nawet nie zakładaj tam profilu, bo nawet przeciętnym laskom szkoda będzie śliny, żeby na ciebie splunąć.

#przegryw #blackpill #tinder
  • 11
  • Odpowiedz
@Jedwabnik43: Wiele osób, które wcześniej były w związkach, się dziwi gdy po dziesięciu latach wracają na „rynek” i sytuacja wyglada nieco inaczej niż ja zapamiętali. Następuje szok i wyparcie. Zwłaszcza, że życie towarzyskie po szczycie w wieku 20 lat powoli traci na intensywności i coraz trudniej poznawać nowe osoby w realu - Tinder i pochodne staje się wówczas główną nadzieją.
  • Odpowiedz
@Jedwabnik43: Pisałem dzisiaj w sumie w komentarzach już z kimś o tym, ale patrząc po tym jakie kobiety łapie w klubach/na żywo, to oceniłbym się na 9-9,5/10 przez karłowaty wzrost. A na tinderze i tak jest lipa. 99+ miałem w 2h, ale to nic nie zmienia w kwestii relacji z tymi kobietami, bo par mam po ponad 2 tyg. ledwo 20 (co prawda bardzo mało lasek przesuwam w prawo, bo
  • Odpowiedz