Mam chyba OCD (nerwicę natręctw), jeszcze się nie zbadałem. Opisuję odbiór sytuacji w moim stanie.
Kupiłem książkę. Książkę, którą zobaczyłem tutaj na mirko. W samym wstępie pierwszy raz w życiu spotykam się z zapisanym czymś, co mam za każdym razem, gdy wsiadam za kółko. OCD charakteryzujące się obawą przed potrąceniem przechodnia . Czytając tę książkę mam wrażenie, że ktoś w końcu mnie rozumie. Książka to: _Bruce M. Hyman Cherry Pedrick Pokonać OCD Czyli zaburzenia onsesyjno-kompulsywne_
Dostałam pracę (。◕‿‿◕。) Rok temu zarabiałam ledwie 3000 zł mimo że biegałam z jednego miejsca do drugiego. Od jakiegoś czasu jest 5000 zł a od maja będzie prawie 7000 zl乁(♥ʖ̯♥)ㄏ Może dla innych to niewiele ale dla mnie to duży postęp.
podoba mi się na tym windows 11 że jak się zawiesi explorator plików i się go ubije przez task manager bo nic innego nie da rady zrobić to wtedy znika pasek zadań, menu start, pulpit i wszystko
Mam chyba OCD (nerwicę natręctw), jeszcze się nie zbadałem. Opisuję odbiór sytuacji w moim stanie.
Kupiłem książkę. Książkę, którą zobaczyłem tutaj na mirko. W samym wstępie pierwszy raz w życiu spotykam się z zapisanym czymś, co mam za każdym razem, gdy wsiadam za kółko. OCD charakteryzujące się obawą przed potrąceniem przechodnia .
Czytając tę książkę mam wrażenie, że ktoś w końcu mnie rozumie.
Książka to:
_Bruce M. Hyman Cherry Pedrick Pokonać OCD Czyli zaburzenia onsesyjno-kompulsywne_