Wpis z mikrobloga

Normiki w zerówce i przedszkolu bawiły się zawierali pierwsze przyjaźnie przeżywali najlepszy okres w życiu czyli dzieciństwo Ja nawet nie miałem żadnego kolegi w przedszkolu sam się w kącie bawiłem i ciągle płakałem wtedy byłem przezywany zębuch i wyśmiewany ze względu wtedy na wadę wymowy mocną jeden zjeb mnie męczył wtedy też fizycznie uderzył mnie parę razy ehhh nawet nie wiecie jak może zryć takie dzieciństwo banie i ogólnie że tak to nazwę "przegrywowe dzieciństwo" to najgorsze co może być teraz mam zrytą banię i mentalność przegrywa i stałem się mocno wycofany od ludzi
#przegryw #gorzkiezale #trochepasta #normictwo
  • 24
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@NoHejCoTam: Jest do nadrobienia, ale nie wiem jak, a odpowiedzi na to pytanie nie umiem znaleźć. Zmuszanie jak widać nie pomaga, bo prędzej zrezygnuję z tej roboty czy pracy. Zresztą, nikt nie zmusi mnie przecież do nawiązywania znajomości, a to z tym mam problem. No i kto może mi zdiagnozować problemy, skoro psychiatra i terapeuta nie był w stanie?
  • Odpowiedz
@Kamilo67: Hej sorki że dopiero teraz odpisuje

Po pierwsze, OP to troll jest, więc zarzuciłem żartem w kontrze do jego pasty

Po drugie, nie wiem jakich porad oczekujesz poza klasycznymi, przecież poznawanie znajomych to mimo wszystko nie jest trudne zajęcie, masz jakieś hobby przecież, nawet granie w komputer, ze znajomymi z internetu też się można spotkać, można zawierać relacje wirtualne itd. kiedyś grając w głupią tibijkę zrobiliśmy meetup w poznaniu znajomych z
  • Odpowiedz