Aktywne Wpisy
buchajacy_rog +75
Dzień 92/92
Koniec! W końcu koniec! Po trzech miesiącach kończymy #grubyzaklad z @hdeck. Oficjalnie ogłaszam, że ja wygrałem, a @hdeck przegrał. Hańba mu!
Wyniki po 3 miesiącach:
@hdeck -22,6kg
@buchajacy_rog -28,7kg
Ale wiecie co? Tak naprawdę jestem w ciężkim szoku, że on wytrwał w tym zakładzie i tak zawzięcie walczył. Nie spodziewałem się tego po nim, także... Rywalu mój, gratuluję drugiego miejsca i znakomitych efektów ( ͡º ͜ʖ͡
Koniec! W końcu koniec! Po trzech miesiącach kończymy #grubyzaklad z @hdeck. Oficjalnie ogłaszam, że ja wygrałem, a @hdeck przegrał. Hańba mu!
Wyniki po 3 miesiącach:
@hdeck -22,6kg
@buchajacy_rog -28,7kg
Ale wiecie co? Tak naprawdę jestem w ciężkim szoku, że on wytrwał w tym zakładzie i tak zawzięcie walczył. Nie spodziewałem się tego po nim, także... Rywalu mój, gratuluję drugiego miejsca i znakomitych efektów ( ͡º ͜ʖ͡
mleko23 +48
Nie zrozumcie mnie źle uwielbiam mięso ale jak widze tę tłustą obleśną golonke to mnie skreca na ciele jak i na umysle
jak bedziecie chcieli mnie kiedyś torturować to już wiecie jak
jak bedziecie chcieli mnie kiedyś torturować to już wiecie jak
Mirki, znacie jakieś fajne książki kanały YT, kursy whatever na temat genetyki? Coś nadające się do zrozumienia dla nie biologa - tylko hobbystycznie mnie to interesuje