Aktywne Wpisy

Teemcio +415
Dziękuję za doping nie udało się wygrać ale w sumie nie było tak źle jedynie nie czuję głowy ( coś mam po Muranie)
#famemma #bitasmietanka
#famemma #bitasmietanka

odyn88 +173
13 lat na wykopie i chlanie w weekendy zrobiły swoje XD przepraszam tag ( ͡° ʖ̯ ͡°) Adbuster podał mi legalne narkotyki w tunelu i wyszło jak zawsze
@Teemcio gratulację, że uratowałeś honor tagu na wykopie :)
Ciekawe uczucie dostać pierwszy raz w życiu cymbał w głowę xD
#famemma #bitasmietanka
@Teemcio gratulację, że uratowałeś honor tagu na wykopie :)
Ciekawe uczucie dostać pierwszy raz w życiu cymbał w głowę xD
#famemma #bitasmietanka

Wasze #!$%@? o niemożności znalezienia kobiety to wasze lenistwo, kompleksy, i brak motywacji do pracy nad sobą. Przegrywy. Ale na własne życzenie.
źródło: comment_1652699612NTUAgTqOwbbPkOIVRe6hvU.jpg
PobierzKomentarz usunięty przez autora
Komentarz usunięty przez moderatora
Komentarz usunięty przez autora
Nostalgłem a little. Pykałem sobie długimi godzinami w gierki, szkalowaliśmy papieża, reuploadowaliśmy filmiki z Michałem Tuziakiem, rajdowaliśmy pisowskie fanpejdże w peaku ich popularności. Ta zje*ana samotność jednak zżerała. Potem pojawiła się kobita i trzeba było wszystko porzucić, znaleźć robotę, bo Pan Bóg
Na nic rady odnośnie pracy, mieszkania z rodzicami, i inne. Chcącemu nie dzieje się krzywda a
źródło: comment_1652700482C5VEFTpngdBVWuUUXhzPCA.jpg
PobierzKomentarz usunięty przez autora
Zostają - bieda, wieś, brak wykształcenia - czyli znowu kwestia ruszenia dupy - na kasie w biedzie w większym mieści zarobi się więcej niż w januszeksie, można nająć pokuj (co prawda za 1/4 pensji takiej ale
@NoHejCoTam: @zero_dwa: @Haramb3: @Tata_tygrys:
Mamy tu słowo przeciwko słowu - pytam serio - Co musiało by się wydarzyć, jakich dowodów trzeba abyście uwierzyli że pieprzcie farmazony w jakimś zbiorowym amoku?
Pytam poważnie.
Opisy i zdjęcia par? AMA z łaskami? Doktorat tuza psychologii ?