Aktywne Wpisy
Edenes 0
Potrzebuję rady. Mam jakiegoś niesamowitego pecha. Pod koniec kwietnia skręciłem kostkę w lewej stopie. Teraz chyba 2 dni temu mnie coś ugryzło w kostkę tym razem w prawej stopie. Mieszkam na wiosce i po pokoju latały różne owady, w tym komary. Już 3 dni temu jakoś dziwnie się czułem ,ale stopa jeszcze nie bolała. Z kolei dwa dni temu późno w nocy przy chodzeniu zaczęła mnie nagle boleć prawa noga. Zauważyłem, że
źródło: IMG_20250607_190927
Pobierz
Bunch +4
Tinderowa codzienność. Z takimi amebami tam się rozmawia na co dzień ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Po tej mojej wiadomości dostałem jeszcze odpowiedź: "wow" ale nie zdązyłem zrobić screena.
#heheszki #tinder #logikarozowychpaskow
Po tej mojej wiadomości dostałem jeszcze odpowiedź: "wow" ale nie zdązyłem zrobić screena.
#heheszki #tinder #logikarozowychpaskow
źródło: tinderowe przygody
Pobierz

Przekonało mnie do niego:
-wykonany z tytanu
-szafirowe szkło
-zegar atomowy
-ładowanie solarne
-dni tygodnia
-przelicznik miar zamiast kompasu czy stopera
Znacie jakieś podobne zegarki w tej cenie (€500)?
#zegarki #zegarkiboners
źródło: comment_16526050365ZIKJPOsu2flcJKPEvJHs7.jpg
Pobierzźródło: comment_1652605142vrUYMm9zdd9qfv12KWAqgg.jpg
Pobierzźródło: comment_1652605890wNlNWfglyTAUOTEDlrkUiI.jpg
PobierzJeśli chodzi o inne modele, to póki co w tej cenie nic nie ma startu do tej firmy, większość posiada w ofercie maksymalnie zegarki z okienkiem daty. Tego citizena nie trzeba ładować, ani nastawiać, a inne podobno późnią się do 15s miesięcznie.
Ten citizen ma 43mm, starałem się
źródło: comment_165262498644Egp2FfBrpetOhidsqa7z.jpg
Pobierzźródło: comment_1652625193qHDn1KblxDAaYvHoPH7rRC.jpg
Pobierzźródło: comment_1652626951npdubGRECPP894aRUQoEcC.jpg
PobierzZapominasz, że trzeba coś z nim robić. Przypomina o sobie, jak trzeba wymienić pasek (mam skórzany). Data jest aktualna, godzina co do sekundy prawidłowa, jak jest w słońcu, to się nie
źródło: comment_1652638973HTisnczctq0IfXvzt9txSV.jpg
Pobierz