Wpis z mikrobloga

To uczucie gdy pracujesz na pewnej stacji paliw i na dzień dobry wchodzi ukrainiec (około 40lat) i z krzykiem pokazuje palcem "kawę rób". (pozostawiam to bez komentarza) Kasuje i mówię 5zł, on patrzy na mnie i krzyczy "za darmo".. w tym momencie myślałem że wyjdę z równowagi.

Szkoda że niektórzy z nich uważają że wszystko się im należy...
PS. Żeby nie było że jestem onucą ;) Wystarczyło żeby pan poprosił, już kilka razy robiłem darmową dla miłych osób z Ukrainy bo zasługują ale to już gruba przesada. Co wy myślicie?
#ukraina #wojna #polska #zadarmo #pytanie
  • 50
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Colin90: Niestety, dopóki ktoś nie będzie świadkiem podobnej sytuacji nie uwierzy.. raz u koleżanki było to samo przychodzi Ukrainka i mówi coś kompletnie niezrozumiale, więc koleżanka pyta czy rozumie po angielsku lub niemiecku; tutaj zero reakcji i potem wyszła obrażona
  • Odpowiedz
@LukaszTV no wiadomo, że niektórzy Ukraińcy są z-----i, ale tera nie wolno o tym pisać podając narodowość, bo jesteś onucą xD ja ostatnio zostałam zbluzgana przez jakiegoś rozwożącego żarcie, który najpierw wjechał we mnie na wąskim chodniku rowerem i kolejno zaczął się pruć, bardzo wulgarnie. A do biura raz mi się wbiły z ulicy dwie baby i chciały żebym im mieszkania szukała xD nie wiem, co to za strategia wejść do
  • Odpowiedz