Aktywne Wpisy
Horkheimer +1204
Gours +584
Kilka minut temu dodałem post, w którym wyraziłem szok po obejrzeniu fragmentu filmiku kanału Dla Pieniędzy na temat Tuska. Bardzo agresywny i kłamliwy wobec Tuska, w skrócie i delikatnie rzecz ujmując. Poszperałem dalej - okazało się, że typ jest sponsorowany przez CPK - jeden z jego filmów jest oznaczony.
To jest po prostu szok. Spółka CPK z pieniędzy podatników sponsoruje youtubera, który szkaluje na całej linii Tuska. W najnowszym filmiku masa nawiązań
To jest po prostu szok. Spółka CPK z pieniędzy podatników sponsoruje youtubera, który szkaluje na całej linii Tuska. W najnowszym filmiku masa nawiązań
Barneje dzisiaj: "w*#!$%@? kuwa po lypie xDDDDDDDDDDDD
Co to sa za tumany dwa to ja nie wiem. A ten Piotr to rozumie internet na poziomie knura i daje sie tak samo latwo podpuszczac jak on. Pawelek tez dzban ale troche wie co w necie piszczy a ten Piotras to nic a nic ( ͡° ͜ʖ ͡°)
#kononowicz #patostreamy
Barnej do niedawna nie kumał, że do "nick'a" w donejcie możesz wpisać co popadnie i nie masz obowiązku używać swojego loginu z wykopu. To samo na czacie jutuby bandyckiej.