Aktywne Wpisy
Jest tu też ktoś skąpy i dusi grosz jak ja ?
Mam prawie 200k i nie potrafię nic sobie kupić , bo twierdzę że wszystko mam i nic nie potrzebuje.
A tak naprawdę szkoda mi wydać 5k na nowego smartfona czy inny gadżet ( ͡° ʖ̯ ͡°) #oszczedzanie
Mam prawie 200k i nie potrafię nic sobie kupić , bo twierdzę że wszystko mam i nic nie potrzebuje.
A tak naprawdę szkoda mi wydać 5k na nowego smartfona czy inny gadżet ( ͡° ʖ̯ ͡°) #oszczedzanie
artur-klocek +30
Polityczna przyszłość po 13 lipca 2024 roku...
- Trump wygrywa wybory w listopadzie 2024
- w połowie 2025 roku, kończy się wojna na Ukrainie
- pod koniec roku, rozpada się koalicja rządząca (w oparach skandalów ujawnionych przez wiewiórki z CIA)
- ryży spier......a pod ochronki Olafa
- Trump wygrywa wybory w listopadzie 2024
- w połowie 2025 roku, kończy się wojna na Ukrainie
- pod koniec roku, rozpada się koalicja rządząca (w oparach skandalów ujawnionych przez wiewiórki z CIA)
- ryży spier......a pod ochronki Olafa
Tu moje listy otwarte do:
UNBOXAL
FRIZ
WATAHA
CAŁA SPOŁECZNOŚĆ YT KTÓRA ZA*IERDALA
Ostatnio coś nie masz chyba za dobrej prasy. Ci głupi ludzie nie rozumieją co masz na myśli więc musisz wypuszczać film wyjaśniający co miałeś na myśli. Kurde nawet Sandra nie wie co miałeś na myśli. Czasami mam wrażenie, że jutuberzy nie ogarniają wykopu. Niby tacy internetowi ludzie a przerasta ich ta społeczność. Niby nikt na tym wykopie nie siedzi ale każdy z was lukruje swój tag codziennie xD
1.Afera Ojcowska.
Nikt ale to absolutnie nikt nie bierze za pewnik że ojcem Nikosia jest Takefun. To zwykły rolingjoke jakich tutaj pełno, a że fajnie zaczął się klikać (jak np. wrzutki z Meduzą czy Patrykosem) to poleciało. To tak jak byś wkurzał się że ludzie nie rozumieją że Masny Ben to Boxdel. Jak pojawiały się wrzutki żeby zaspamować konto Nikosia czy zgłośić do szkoły, lub wypływał twój adres to społeczność reagowała i takie wpisy były usuwane.
Jeżeli spytać przeciętnego użytkownika netu z kim kojarzy mu się twoja osoba 90% powie że jesteś "kontrowersyjny"(łagodnie mówiąc) I jakoś nie przeszkadzała ci ta opinia, sam ją budowałeś na tym. Je*ałeś każdemu matkę, życzyłeś śmierci, wyżywałeś się na bogu ducha winnych konsultantach, a nawet dostałeś wyrok za to że robiłeś patologię na chacie. Na początku wojny chciałeś przyjąć pod swój dach Ukrainkę (he he), a jak by jutra miało nie być to byś kogoś zgwałcił. No ale to były żarty nie ? Tylko ci głupi ludzie tego nie rozumieją.
I nagle ktoś wpada na pomysł z "aferą ojcowską" i psycha siada. Oglądałem tego liva. Przez 20 minut siedziałeś zmulony nie odezwałeś się nawet słowem jak zaczęły się sypać donejty więc je wyłączyłęś (no chyba że akurat tiply czy inny operator się zepsuł i nie dochodziły donejty) Jak znowu się odpaliły donejty i wpadł jakiś związany z aferką to niemal ze łzami w oczach mówiłeś że już kur*a starczy i że to nie jest śmieszne.
Na drugi dzień zrobiłeś Q&A w którym mówiłeś że no w sumie to się pośmiałeś trochę z tego i że żal ci wykopków bo kupiłeś ku*wa DON PERINIONA A TY NAWET NIE PIJESZ. No k**wa gratulacje xD Kolejne zakłamywanie rzeczywistości jaki to ty masz hehe luzik.
Jak Wardęga zadał ci pytanie odnośnie Jacy i że ty też wyzywasz ludzi w necie to odpowiedziałeś że no w sumie to trochę prawda, ale różnica jest taka że Jaca kłamał bo twoja babcia nie jest z Rosji. A nie no to spoczko to wszystko wyjaśnia. Ty możesz obrażać na podstawie niczego, a jak ciebie się rusza to trzeba dokładnie przeanalizować.
Czy żart z tym że Takefun jest ojcem Nikosia był niesmaczny? Może trochę. Ale ewidentnie ten typ żartu powinien być na twoim poziomie. Przypominam że to ty wyzywałeś natsu od ebanych urew bo użyła h. To ty r*chasz każdemu matkę średnio co godzinie na live.
Ale ebac disa urwysyna nie? Przecież to taki rolingjoke.
2. Ten zły toksyczny influenserski dołek.
Bardzo często powtarzasz jaki ten influ/celebrycki świat jest zły jacy są tam toksyczni ludzie. A sam *urwa jesteś chyba w topce hejterów w Polsce. Natsu taka zła urwa, ooo wpadła możliwość colabo? Nie no spoczko wcale nie hipokryzja. Fagata urwa? A wardęga zaprasza na live na którym będziemy grać z nią w lola , no to spoczko już idę tylko wezmę Takefuna. Mówisz o odpowiedzalności twórców sam jej nie stosując.
Tutaj też pstryczek w stronę #wataha też ostatnio tak *urwisz na ten świat influ jacy oni fałszywi. A sam zbierasz teczki na każdego się tym chwaląc ile to masz poukrywanych "agentów" którzy dostarczają ci informacji. Całkiem normalne nie toskyczne i nie fałszywe zachowanie xD
3. Tylko ja wiem że to zniknie za miesiąc.
Wczorajszy materiał w którym musiałeś znowu tłumaczyć o co ci chodzi to crème de la crème. Tak nitro tylko ty odkryłeś zależność że im dalej od wybuchu afery to po prostu temat przemija bo pojawiają się nowe tematy. Nikt wcześniej na to nie wpadł. Dobrze że nagrałeś 20 minut materiału żeby wytłumaczyć nam malutkim jak świat działa. xD Bo przecież głupio by było jak by ci ktoś teraz wypominał serwery Metina nie? To było dawno z resztą my malutcy nie rozumiemy jak działają licencje a raczej ich brak.
Zawsze stawiasz się w roli poszkodowanego. Oj tego złego wuja hejtują. Może i wyzywasz ludzi w necie, może życzysz im śmierci, może wyżywasz się na telekonsultantach no ale przecież to ty jesteś w tym wszystkim poszkodowanym. Ten zły wykop nie może żartować ze mnie. A jak już żartuje i wysyła donejty to beka z nich bo przecież ty na tym zarabiasz. Czerpanie korzyści z tego że ktoś może na ciebie na pluć... Hm.. jak to się nazywa?
A i jeszcze jedno, śmianie się z ludzi że nie mają co robić ze swoim życiem bo lukrują kogoś życie. No tak, przecież twoje live to nie lukrowanie YT, Instagrama i Tiktoka xD No ale ty to monetyzujesz, a my malutcy głupi jeszcze nie wpadliśmy na to.
Zapraszam na mojego #twitter https://twitter.com/_CreativePL_ do obserwacji.
A TUTAJ sam wpis można RT i serduszkować będzie mi bardzo miło. (。◕‿‿◕。)
#famemma #thenitrozyniak #nitro #youtube #polskiyoutube #wataha
@Daav: Chłopie to jedna kartka A4 xD Nie przesadzaj.
Komentarz usunięty przez autora
A najbardziej kisnę z