jestem dziewczyną i tak mnie d--a zabolała jak zobaczyłam co wypisują tu niektórzy stulejarze, że aż się wypowiem. #fagata poleciała na łatwy hajs i tyle, ale jak widze ile osób pisze, że 90% kobiet tak sie zachowuje i że to jest normalne to rzygać mi się chce. jak d--a jest ambitna i studiuje/pracuje/ma siano to też wiadomo, że nie poleci na robotnika z budowy, ale jej chodzi o to, żeby obie osoby dokładały po równo do wspólnego budżetu i żadne żadnego nie skubało z kasy.
stulejarzom biedakom polecam sprawdzić własne konta i wziąć się do roboty, bo może dlatego jedyne kobiety o których słyszeliście to k--------y ( ͡°͜ʖ͡°) #wardega #famemma #thenitrozyniak #masza
@zuze87: Czemu dyskryminujesz robotników z budowy? Uwierz mi, dużo znam "robotników z budowy" ktorzy mają wyższe wykształcenie ale pracują na budowie ze względu na o wiele większa kasę ktorą dostają i to nawet się zdarzają kwoty pięciocyfrowe. Ale tak, najlepiej opluć bo 'robotnik z budowy' ;)
@zuze87: A co personalnego w mojej odpowiedzi? Nic. Uprzedze: nie, nie pracuje jako robotnik na budowie ale ich znam duuuuuzo i uwierz mi to są często ludzie ktorzy mają o niebo więcej klasy niż "studiujący" i w-----a mnie takie uogólnianie i porównywanie robotników z budowy do kogos gorszego.
@wincm: Możesz dużo zarabiać a dalej być kiepem. Ja tam szacunku nie mam do roboli co bez małpeczki dnia nie zaczną, w czasie roboty oglądają się za dupami 15 letnimi, j---e od nich potem i szansy na awans też nie mają. Będą j---ć przy łopacie całe życie.
@wincm: nie interesuje mnie gdzie pracujesz i kogo znasz, jak masz problem z okresleniem robol ktore z reszta nie ja wymyslilam to pisz petycje do internetowego policjanta
@zuze87: zuze 87 nie jest PRZECIETNA. Alez skad ona jest WYJATKOWKA i zasluguje na kogos WOW typu pilkarz, moz jakis influ. A jak go nie ma to w miedzyczasie popuszcza na baletach w wc itp i na tinder Jesli 87 to rocznik to jest TAAAAAKĄ EKSTRA PARTIĄ ze zaden do dzis nie chcial jej za zone. Nawet pracownik budowny ktory de facto zarabia wiecej od niej :-) taka super zuzka
@ArturBinkowski: 87 to nie rocznik, a zuza to nie imie, z reszta tez nie trafiles, ale nie dziwie sie bo po twoim komentarzu widać że masz jedną półkule
stulejarzom biedakom polecam sprawdzić własne konta i wziąć się do roboty, bo może dlatego jedyne kobiety o których słyszeliście to k--------y ( ͡° ͜ʖ ͡°)
#wardega #famemma #thenitrozyniak #masza
źródło: comment_1652277342PADHh3WzMOISzxXdSrJJRE.jpg
PobierzKomentarz usunięty przez autora
Komentarz usunięty przez moderatora
Uprzedze: nie, nie pracuje jako robotnik na budowie ale ich znam duuuuuzo i uwierz mi to są często ludzie ktorzy mają o niebo więcej klasy niż "studiujący" i w-----a mnie takie uogólnianie i porównywanie robotników z budowy do kogos gorszego.
Komentarz usunięty przez autora Wpisu
Kwestia możliwości
Jesli 87 to rocznik to jest TAAAAAKĄ EKSTRA PARTIĄ ze zaden do dzis nie chcial jej za zone. Nawet pracownik budowny ktory de facto zarabia wiecej od niej :-) taka super zuzka
Komentarz usunięty przez autora