Aktywne Wpisy
SzubiDubiDu +155
Trochę nie czaję bólu dupy o wystąpienie tych 2 lasek w DD TVN.
W sumie gadały sensownie:
- przegryw jest samotny
- przegryw nie ma do kogo się odezwać
- terapia #!$%@? daje bez pomocy otoczenia
- przegryw bywa przegrywem przez obiektywne problemy fizyczne (aka #!$%@? genetyczne)
- przegrywy na grupach niby się wysł#!$%@?ą ale nie motywują do poprawy swojego losu
- nie każdy przegryw to mizogin, nie każdy mizogin to przegryw
W sumie gadały sensownie:
- przegryw jest samotny
- przegryw nie ma do kogo się odezwać
- terapia #!$%@? daje bez pomocy otoczenia
- przegryw bywa przegrywem przez obiektywne problemy fizyczne (aka #!$%@? genetyczne)
- przegrywy na grupach niby się wysł#!$%@?ą ale nie motywują do poprawy swojego losu
- nie każdy przegryw to mizogin, nie każdy mizogin to przegryw
eazy-e +5
Na koniec został wyrzucony z projektu.
Fagata - snuje intrygę przeciwko swojej przyjaciółce na instagramie oskarżając ją o bycie pod wpływem środków psychoaktywnych, kradnie jej pamiętnik i czyta na live, ciągle wypowiada się o niej źle i blokuje ją. Masza w odwecie upublicznia rozmowę w której Fagata mówi wprost o tym, że chce sobie znaleźć bogatego chłopaka, żeby nic nie robić. Opinia Julek?
"ale jak to Masza mogła wyciągnąć prywatne rzeczy? A w ogóle Fagata miała chorobę psychiczną, a potem zakochała się w Stuu"
"królowa <3".
Natsu - jest główna twarzą projektu oglądanego niemal wyłącznie przez dzieci. Wyciekają jej filmiki z sexkamerek. Nie można na ten temat ani złego słowa powiedzieć bo zostaniesz ukamieniowany. Na całej akcji tylko zyskuje i jest na niej robiony content.
I teraz dzieci wychowują się w przekazie wedle którego praca na seks kamerkach, onlyfans, dodawanie zdjęcia dupy na instagramie, operacje plastyczne, wykorzystywanie mężczyzn dla celów finansowych jest spoko.
Gruby chłopak chcący uprawiać seks zasługuje z kolei ma potępienie.
W złą stronę to wszystko zmierza.
#famemma #wardega #pieklomezczyzn
inna sprawa ze te wszystkie mordy znane tylko z tego ze sa znane szukaja kogo tu nastepnego zarznac by go scancelowac
chlop byl na tyle glupi by wierzyc ze majac znana morde moze wejsc do innternetu jak nonejm i tam sie atencjowac - od razu sie znalazla jakas dupa ktora chciala sie na nim wybic robiac z nim drame
oni wszyscy sa tacy - utopili
@Lanalie: Nie powiedziałbym. Natsu nie jest jakaś tam laska z Instagrama. To jest osoba należąca do dużej agencji, promowana w całej Polsce jako idolka dzieci i młodzieży, która jest na kosmetykach, płatkach śniadaniowych dla dzieci i wielu innych produktach. Ktora daje koncerty na które przychodzą nie oszukujmy się same dzieci. I tez dzieci ja obserwują na Insta, a nie dorosłe
Leksiu został mimo wszystko wybielony na tyle ze spokojnie mógłby wrócic i robić dalej content.
Zobacz jakie to jest głupie, ze gdyby ta dziewczyna miała jednak 14, a nie 15 to Leksiu by miał totalnie #!$%@?. Moralnie to nic nie zmienia. 23letni influecer prosił o nudeski 15latke wysyłając jej dikpiki,
Natsu głos z głowy nie spadł, oczywiście wyzwiska były, ale w porównaniu do Fagaty i Leksia na znacznie mniejszą skalę.
Fagata owszem jest #!$%@?, ale jest dość dużych komentarzy ją broniących.
Leksiu był orany zdecydowanie najmocniej.
A co do tej 15 latki - sama napisała, pierwsza wysłała zdjęcia o charakterze erotycznym, zaproponowała wysłanie nudesów za hajs. Wyglądała na 20 lat. Nie zweryfikował wieku, jego błąd. Dowiedział się, że ma 15
Takie dik piki i propozycje i teksty w stylu "ruchałbym cię w mordę" do osób poniżej 15 to sprawy karne z urzędu.
Takich wiadomości było znacznie więcej i na tamten moment nikt nie miał pewności czy Leksiu finalnie nie spotykał
https://twitter.com/_Lilithia_/status/1479550646332362764
Dziewczyna z 17k followersów na twitterze normalnie sobie namawia do zabijania ludzi i elo, wszystko spoko. Pora na CSa.
Głównym motywem tej dramy było konwersowanie z 15 letnią dziewczyną i wysłanie jej zdjęcie przyrodzenia w bieliźnie. Ale tak jak pisałem:
- wyglądała na te 20 lat, jednak jak najbardziej Leksiu powinien zapytać ją o wiek, nie tylko dlatego, żeby się
Czemu nikt tego nie nagłośnił. Miał jakieś kontrargumenty?
Nikt tego nie rusza, bo boja się ruszyć Druta, pewnie ma teczki na każdego. Prawda i tak wyjdzie na jaw, jak będzie trzeba
Dziwne, że Konopsky nigdzie o nim nie wspomniał, a nie wydaję mi
W pierwszym pokazal sposób pozyskania wyświetleń i dowody na to - kiedy okazało się to nieprawda to zmienił sposób pozyskania wyświetleń i grał na emocjach i manipulacjach, aby to udowodnić.
Coś ala - włamałeś mi się do sklepu, mam dowody zobacz wszedłeś kominem, bo zostały ślady butów w pyle.
- Ale to nie moje buty. Mam