Wpis z mikrobloga

Leksiu - zakompleksiony chłopak wykorzystując swoją sławę i zasoby pisze z dziewczynami aby następnie uprawiać z nimi seks. Jedna z nich, która sama zainicjowała rozmowę, która wyglądała na spokojnie 20 lat i jako pierwsza zaczęła wysyłać zdjęcia o charakterze erotycznym, okazała się być w rzeczywistości 15 latka. Leksiu dowiedziawszy się o tym ją zablokował (wcześniej wysłał zdjęcie penisa w erekcji w BIELIŹNIE). Inne dziewczyny. Które również dobrowolnie z nim pisały zmanipulowały rozmowy z nim wyrywając je z kontekstu aby ukazać go w zlym świetle. Skutki? Łatka pedofila i zwyrola, chlopak rozważał samobójstwo i wyjazd z kraju, przez tydzień był #!$%@? na tweeterze (życzenie śmierci i nie tylko).
Na koniec został wyrzucony z projektu.

Fagata - snuje intrygę przeciwko swojej przyjaciółce na instagramie oskarżając ją o bycie pod wpływem środków psychoaktywnych, kradnie jej pamiętnik i czyta na live, ciągle wypowiada się o niej źle i blokuje ją. Masza w odwecie upublicznia rozmowę w której Fagata mówi wprost o tym, że chce sobie znaleźć bogatego chłopaka, żeby nic nie robić. Opinia Julek?
"ale jak to Masza mogła wyciągnąć prywatne rzeczy? A w ogóle Fagata miała chorobę psychiczną, a potem zakochała się w Stuu"
"królowa <3".

Natsu - jest główna twarzą projektu oglądanego niemal wyłącznie przez dzieci. Wyciekają jej filmiki z sexkamerek. Nie można na ten temat ani złego słowa powiedzieć bo zostaniesz ukamieniowany. Na całej akcji tylko zyskuje i jest na niej robiony content.

I teraz dzieci wychowują się w przekazie wedle którego praca na seks kamerkach, onlyfans, dodawanie zdjęcia dupy na instagramie, operacje plastyczne, wykorzystywanie mężczyzn dla celów finansowych jest spoko.

Gruby chłopak chcący uprawiać seks zasługuje z kolei ma potępienie.

W złą stronę to wszystko zmierza.

#famemma #wardega #pieklomezczyzn
Pobierz D.....8 - Leksiu - zakompleksiony chłopak wykorzystując swoją sławę i zasoby pisze z ...
źródło: comment_1652269550mfJjQPVuSf9uBuX0eWd4VJ.jpg
  • 35
@DEJW88: tak to niestety juz jest
inna sprawa ze te wszystkie mordy znane tylko z tego ze sa znane szukaja kogo tu nastepnego zarznac by go scancelowac

chlop byl na tyle glupi by wierzyc ze majac znana morde moze wejsc do innternetu jak nonejm i tam sie atencjowac - od razu sie znalazla jakas dupa ktora chciala sie na nim wybic robiac z nim drame

oni wszyscy sa tacy - utopili
natsu w porównaniu do fuckgaty zaszkodziła tylko sobie i nikomu wuecej

@Lanalie: Nie powiedziałbym. Natsu nie jest jakaś tam laska z Instagrama. To jest osoba należąca do dużej agencji, promowana w całej Polsce jako idolka dzieci i młodzieży, która jest na kosmetykach, płatkach śniadaniowych dla dzieci i wielu innych produktach. Ktora daje koncerty na które przychodzą nie oszukujmy się same dzieci. I tez dzieci ja obserwują na Insta, a nie dorosłe
@DEJW88 te akcje są mimo wszystko podobne, cały internet jedzie fagate od #!$%@?, z natsu też było podobnie, tak samo z Leksiem.

Leksiu został mimo wszystko wybielony na tyle ze spokojnie mógłby wrócic i robić dalej content.

Zobacz jakie to jest głupie, ze gdyby ta dziewczyna miała jednak 14, a nie 15 to Leksiu by miał totalnie #!$%@?. Moralnie to nic nie zmienia. 23letni influecer prosił o nudeski 15latke wysyłając jej dikpiki,
@qski:

Natsu głos z głowy nie spadł, oczywiście wyzwiska były, ale w porównaniu do Fagaty i Leksia na znacznie mniejszą skalę.

Fagata owszem jest #!$%@?, ale jest dość dużych komentarzy ją broniących.

Leksiu był orany zdecydowanie najmocniej.

A co do tej 15 latki - sama napisała, pierwsza wysłała zdjęcia o charakterze erotycznym, zaproponowała wysłanie nudesów za hajs. Wyglądała na 20 lat. Nie zweryfikował wieku, jego błąd. Dowiedział się, że ma 15
@DEJW88: Ludzie którzy #!$%@?ą na Leksiu to najwidoczniej życia nie znają xD. Wiadomo że nie wypada takich rzeczy robić ale to w sumie były też jego prywatne rozmowy. Jak się okazało później że nie słusznie został oskarżony o dużo pomówień i te laski też naciągały swoją historie. Jeśli ludzie którzy dalej ciągną i przyszywają mu łatkę pedofila to polecam im zatrudnić się w łowcach pedofili bo w sumie niczym się nie
@DEJW88 Tak masz rację, ale musisz wziąć pod uwagę to, że zarzuty wobec Leksia były znacznie, znacznie gorsze niż kamerki, oraz to, że na tamten moment (hejtu) jego sytuacja wyglądała bardzo źle.

Takie dik piki i propozycje i teksty w stylu "ruchałbym cię w mordę" do osób poniżej 15 to sprawy karne z urzędu.

Takich wiadomości było znacznie więcej i na tamten moment nikt nie miał pewności czy Leksiu finalnie nie spotykał
chłop jest otyły i rudy, zanim stał się sławny pewnie nawet cycka nie widział to nie ma się co dziwić, że jak nagle laski zaczęły się interesować to to wykorzystywał i pisał sprośne teksty i wysyłał fotki
@qski: No nie zgodzę się, że racja jest po każdej stronie, najwięcej tej racji jest po stronie Wardęgi, a Leksiowi finalnie poza spermiarstwem to w sumie ciężko coś innego zarzucić.

Głównym motywem tej dramy było konwersowanie z 15 letnią dziewczyną i wysłanie jej zdjęcie przyrodzenia w bieliźnie. Ale tak jak pisałem:
- wyglądała na te 20 lat, jednak jak najbardziej Leksiu powinien zapytać ją o wiek, nie tylko dlatego, żeby się
@DEJW88 luzik, przeczytałem z zaciekawieniem i ogólnie, ciekawe spostrzeżenia i masz rację . :D Dodam, że zachowanie samego Leksia i agencji też mu nie pomogło, zamiast bezzwłocznie się wytłumaczyć, była cisza z jego strony, a agencja się odcięła. Wszystko wskazywało na to, że coś jest na rzeczy... xd
@qski: Zwyrol ustosunkował się jakoś do twojego filmu, bo jakąś wymianę zdań z nim na wykopie widziałem i chyba wynikało z niej, że pisaliście prywatnie ( i z innymi kanałami chyba też)

Czemu nikt tego nie nagłośnił. Miał jakieś kontrargumenty?
@DEJW88 Ja osobiście nie czekam na odpowiedź. Pokazałem jakie są fakty na podstawie swojej wiedzy i dodatkowego researchu i dałbym sobie ręce odciąć, że wyświetlenia byly legit. Druid sam sobie szkodzi, że nie odpowiada ( ͡º ͜ʖ͡º) if you know what i mean :D

Nikt tego nie rusza, bo boja się ruszyć Druta, pewnie ma teczki na każdego. Prawda i tak wyjdzie na jaw, jak będzie trzeba
@qski: Ja w #!$%@? chciałbym zobaczyć Druida jak się do tego odnosi, musi nie mieć szans wybronić tego co mówił na Fereriego, a co za tym idzie narobić sobie niezły gnój wokół własnej osoby. Gdyby to był film z 1000 wyświetleń to mógłby olewać, a ma prawie 100, więc milczenie w tej sytuacji jest jak przyznanie się do winy.

Dziwne, że Konopsky nigdzie o nim nie wspomniał, a nie wydaję mi
@DEJW88 Już jego pierwszy film na Dannego (który skasował) posiadał zupełnie inne zarzuty niż ten trzeci.

W pierwszym pokazal sposób pozyskania wyświetleń i dowody na to - kiedy okazało się to nieprawda to zmienił sposób pozyskania wyświetleń i grał na emocjach i manipulacjach, aby to udowodnić.

Coś ala - włamałeś mi się do sklepu, mam dowody zobacz wszedłeś kominem, bo zostały ślady butów w pyle.

- Ale to nie moje buty. Mam