Wpis z mikrobloga

To że knur jest typowym psychopatą to wszyscy wiemy. Natomiast Geremek już zaczyna gwiazdorzyć i pieniążki a co za tym idzie nieograniczony wręcz dostęp do alkoholu zaczynają przejmować kontrolę.
Gruby jak i pies Aron to również psychopaci i bezrefleksyjne liczące tylko na zarobek ameby.
Geremek jest typowym alkoholikiem bez realnej świadomości swojej choroby.
Prawie na każdym filmiku słychać u niego typowe tłumaczenia alkusa.
Nie wiem czy dla niego w ogóle istnieje jakaś szansa, ale na pewno przebywanie z Knurem i dostawanie kasiorki od niedorozwiniętych widzów to najgorsze co go mogło w życiu spotkać.
Pięknie się bawi bestia z Bielska ze swoim otyłym podnóżkiem, również alkoholikiem.
#kononowicz #patostreamy
  • 9
@Pshemeck
@Midnight_Animal to nie tylko tłumaczenie Niemca ale przedziez kundel stwierdził że knur nie może mieć forsy bo wszystko przepierd0li na głupoty więc w jego rozumowaniu on i jego padawan sraweg dobrze robią że okradają knura. Hipokryzja do kwadratu , a najgorsze jest to że niemiecki który był lubiany do tej pory dużo straci na tym cyrku a to się musi skończyć tak że żul Geremek w pewnym momencie wyleci z Belwederu
pieniążki a co za tym idzie nieograniczony wręcz dostęp do alkoholu zaczynają przejmować kontrolę.

@Pshemeck: trochę fleszbeki z jana łosia, chociaż wiadomo, że jeśli chodzi o kontent, czy memiczność, to podjazdu nie ma
@Wojt_ASR_: Akurat łosiowi się od pieniążków polepszyło, przestał pić jakieś F15 od aldony tylko zaczął piwa i wódki normalne, problemem było profesionalne leczenie go przez wieśka i tereske, gdy w końcu nieleczona przepuchlina dała o sobie znać, czy inna choroba która się rozwijała na długo przed. Jak pieniążki były to rodzdawał po rodzinie, zakupy im robił i tak dalej, a nie #!$%@?ł do "roboty" na cały dzień i wracał sztywny na
@Midnight_Animal: taa? ja mialem wrazenie, ze o ile wczesniej pil mniej, czy kontrolowanie, no to gdy mial hajs to pil tyle ile chcial, a wlasciwie to czesto nawet wiecej. Parę razy to był #!$%@? nawet przed startem lajta, chyba nawet jakiegos urodzinowego? Który miał długo trwać, a wyglądał w ten sposób, że leżał #!$%@? na ziemi

@Pshemeck: przecież od początku to mówiłem, to mnie wykopki psychiczne straszyły i raportowały a jeden ulom yo nawet definicje encyklopedyczna menela alkoholika itp podawał bo Geremek to taki biedny i inteligentny człowiek xD

Przykład jak łatwo manipulować wykopkami