A co w sumie z tym capratree? Wardęga coś mówił, że zrobi filmik jak wbija do ich siedziby i bierze z nimi wspolprace, bo ponoć są legit. Halo #wardega kiedy ten filmik. Chyba, że już nagrał to mb #famemma
@CezaryKlementowicz: Okazało się, że jednak coś nie tak, więc wykorzystał zasadę 2 tygodni, żeby nie było, że wardęga ma coś za uszami. Obsrany manipulator. #wardegacwel
@CezaryKlementowicz: filmik o aferze budowlanej, o goli też coś szczekał na konfie, ale jak widać fejm trzyma wilczki na krótkiej smyczy, takie nie za wyszczekane to komentery, a jak ci smakowały pączki ekipy?
@CezaryKlementowicz z carpatree wszystko ok, może kiedyś mieli opóźnienia ale na te chwile ja przynajmniej nie mogę nic złego powiedziec. Wierzcie mi, masa lasek które ćwiczą z Monika zamawiają polecane przez nią produkty. Gdyby to był scam to cala masa zawiedzionych wściekłych bab by ją zjadla :)
#famemma
o goli też coś szczekał na konfie, ale jak widać fejm trzyma wilczki na krótkiej smyczy, takie nie za wyszczekane to komentery, a jak ci smakowały pączki ekipy?